Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alisa25 já bych asi sanitku taky nevolala, nejspíš měla nižší tlak a na to je přecpanej vydýchanej bus katastrofa…mě se tohle kdysi stalo taky, v tramvaji se mi udělalo zle, vydržela jsem k další zastávce, tam jsem vystoupila a složila se…tenkrát tam se mnou byl bývalej a říkal, že lidi jen trapně čučeli a prostě nezájem, nikdo se ani nezastavil…ale ty jsi reagovala v pohodě, pomoc jsi nabídla, to podle mě stačí..
Proč by si překročila zákon? pokud byla při vědomí a nechtěla zavolat záchranku tak proč jí volat? snad je slečna schopná zhodnotit svůj stav sama… já sama trpím na nízký tlak takže mi hrozí že každou chvíli s sebou někde seknu, proto různě posedávám a není třeba volat záchranku. spíš mě zaráží když si viděla jak je jí zle proč si někomu neřekla ať jí pustí sednout?
Neee, taky sem sebou jednou sekla v autobuse, v dálkáči…Řidič ani nezastavil (za což sem byla teda ráda
), natož aby někoho napadlo volat sanitku
V klidu se vydýchá a bude dobrá ![]()
@paola white píše:
Proč by si překročila zákon? pokud byla při vědomí a nechtěla zavolat záchranku tak proč jí volat? snad je slečna schopná zhodnotit svůj stav sama… já sama trpím na nízký tlak takže mi hrozí že každou chvíli s sebou někde seknu, proto různě posedávám a není třeba volat záchranku. spíš mě zaráží když si viděla jak je jí zle proč si někomu neřekla ať jí pustí sednout?
Ahoj,
pokud bych viděla, že je někomu zle v plném autobuse, tak ihned začnu řešit, aby si paní/slečna sednula. TO, že už byla venku a bylo jí asi dobře, tak už neřeš. Zvlášť když tam s ní byl někdo další.
Jinak já takhle volala rychlou ke klukovi, kterého vyhodil tramvaják na konečné na chodník a odjel. Kluk to očividně přepískl s alkoholem, opil se až do bezvědomí. Venku už bylo k nule a oni ho tam prostě jen tak nechali ležet
Dvě tramvaje projeli a lidi chodili kolem. Já se nakonec vracela s dětmi a ještě s jedním pánem jsme volali záchranku. Nechápu tu bezohlednost dnešní doby!
@Laaja píše:
Ahoj,
pokud bych viděla, že je někomu zle v plném autobuse, tak ihned začnu řešit, aby si paní/slečna sednula. TO, že už byla venku a bylo jí asi dobře, tak už neřeš. Zvlášť když tam s ní byl někdo další.
Jinak já takhle volala rychlou ke klukovi, kterého vyhodil tramvaják na konečné na chodník a odjel. Kluk to očividně přepískl s alkoholem, opil se až do bezvědomí. Venku už bylo k nule a oni ho tam prostě jen tak nechali ležetDvě tramvaje projeli a lidi chodili kolem. Já se nakonec vracela s dětmi a ještě s jedním pánem jsme volali záchranku. Nechápu tu bezohlednost dnešní doby!
@tripetri píše:
Tak já teda volala k takovým ožartým spíš měšťáky vždycky
Nojo, jenže on byl fakt v bezvědomí a nereagoval. Kdyby měl nějaké zdr. problémy, tak tam může umřít, dřív než se dopr. elí městská policie a vymyslí, co s ním. ![]()
No tak já u nich jako čekala než ti měšťáci dorazí, ale většinou taky byli ti ožratí úplně mimo, jeden byl i počuranej
Ale ti měšťáci dorazili vždycky docela rychle, tak do deseti minut…Sanitku sem volala jen jednou paní, co spadla u nás v paneláku ze schodů a nemohla vstát a to ta sanita dojela taky tak za těch deset minut.
Taky mi bylo zle v tehotenstvi asi 7 mesic…vydychana tramvajka nikdo me nepustil…tak sem na dalsi zastavce musela vystoupit…
Ahoj všichni. Dneska jsem jela do práce přecpaným vydýchaným autobusem. Jedna holčina tam začala strašně rychle dýchat a vypadala že se složí. Nikdo ji nepustil sednout, cestu na hlavní zastávku ustála. Pak po vystoupení tam u ní byl jeden pán, tak jsem se zeptala jestli chtějí nějak pomoct. Říkali že ne, ta holka tam zůstala sedět na zemi. Měla jsem i tak zavolat sanitku? Ted mi vrtá hlavou jestli jsem nepřekročila zákon o neposkytnutí pomoci.Jak by jste se zachovali vy?