Poslední jizdy

Anonymní
12.6.23 09:15

Poslední jizdy

Dobré ráno, ženy.. jdu se poradit nebo jen vykecat..
Každopádně.. čeká mě posledních 8 hodin v autoškole a teď jsme byli poprvé ve městě..víceméně měl pedály na starosti instruktor, připadala jsem si, jak kdybych seděla v autě poprvé :zed: a to jsme jeli o víkendu v klidnejsim provozu. Mám pomale rozjezdy na semaforech, nejradsi bych jela vsude jen 40 :) :zed:
Cesta domu (bydlim 20km od města ve vesnici) uz byla na pohodu, snad poprvé jsem si jizdu uzivala a i jsme se docela dobře pobavili za volantem :lol:
Ale to město… vubec si neumím představit, ze me.za chvili čekají zkoušky..
Taky jste byla některá tak vyhoukana z jizdy ve městě?
Joo a chtěla jsem se zeptata, zdali delala některá z vas řidičák ted nějak, jestli jste meli nějakou otazku z techniky od komisaře? :kytka:

Dekuji vam za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
12.6.23 09:31
@Anonymní píše:
Každopádně.. čeká mě posledních 8 hodin v autoškole a teď jsme byli poprvé ve městě..víceméně měl pedály na starosti instruktor, připadala jsem si, jak kdybych seděla v autě poprvé :zed: a to jsme jeli o víkendu v klidnejsim provozu. Mám pomale rozjezdy na semaforech, nejradsi bych jela vsude jen 40 :) :zed:
Cesta domu (bydlim 20km od města ve vesnici) uz byla na pohodu, snad poprvé jsem si jizdu uzivala a i jsme se docela dobře pobavili za volantem :lol:
Joo a chtěla jsem se zeptata, zdali delala některá z vas řidičák ted nějak, jestli jste meli nějakou otazku z techniky od komisaře? :kytka:Dekuji vam za odpovědi :srdce:

Dělala jsem autoškolu v jednom největším městě u nás. Oproti kámošům, kteří dělali autoškolu v pidi městě a na zkoušky jeli do města, kde jsem dělala autoškolu já, ale do klidnější části.
Takže za mě je blbost dělat autoškolu v pidi městě a pak se bát jet do velkého města příp. do velkého města jet až ke konci autoškoly. Autoškolu bys měla dělat rovnou ve větším městě.
Stejný názor měl i můj učitel u kterého jsem dělala kondiční jízdy, rovnou ve velkém městě. Podle něj, pak nebudu mít strach do velkého města jet a na pidi městě si taky poradím, oproti tomu když bych dělala kondiční jízdy v menším městě, tak do velkého města nepojedu.
Měl pravdu velkým městě projedu v pohodě a to krom aut, jsou i tramvaje, trolejbusy, autobusy atd :mrgreen:
Všude 40 km, je pro nás řidiče, kteří tě potkáme někdy na cestě, děs a hrůza. Za mě připlať si jízdy a jet do města. Neotrkáš se sice tak moc, jak bys tam jezdila od začátku, ale lepší tam jet několikrát s instruktorem než potom sama. A potom na auto Z

• Citovat
  • Upravit
4385
12.6.23 09:31
@Anonymní píše:
Joo a chtěla jsem se zeptata, zdali delala některá z vas řidičák ted nějak, jestli jste meli nějakou otazku z techniky od komisaře? :kytka:Dekuji vam za odpovědi :srdce:

Nebyla, jelikož jsem si záměrně vybrala autoškolu ve velkoměstě a dojížděla na ní od nás z vesnice. Nejlepší rozhodnutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
12.6.23 09:49

Já jsem teda zase dělala jízdy záměrně na okraji Prahy, taky jsem měla velké oči, jak půjdou rovnou do Prahy, ale nezvládala jsem ten ruch a provoz…každej na to prostě nemá nervy hned od začátku a nechtěla jsem se nervovat. Nakonec, až když už jsem řidičák měla, jsem se do té Prahy prokousala. Navečer, o víkendech… Jde to, hlavně se nestresovat, o to je všechno horší. Pro mě byla autoškola největší stres v životě a nebaví mě jezdit do teď, jen nutnost, ale nějak se s tím s poprat musím, čeká nás stavba domku na vesnici a tam je člověk jak chromej bez auta :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.23 10:01

@Mista1 mě to taky. nebavi a žít ve městě, tak si ho ani nedělám, ale jsme uz 3 roky na vesnici, malá pujde do školky a ja zpatky do práce do města, takze taky nutnost. A i podle toho ke mně přistupuje, ví, že jsem v aute sedela naposled tak před 11 lety, takže jak kdyby nikdy a proto jsme nejdřív jezdili po okrskach, vesnicích, abych dostala alespoň nějaké návyky.. proto ta jizda domu uz byla fajn, tu mam najetou a hlavne samé vesnice, takze to uz je dobrý. Na mesto si zase budu chvilku zvykat a snad si to sedne.
Já z toho jsem ve stresu co jsem. podala přihlášku :lol: a ta byla i na ukor toho, abych to doma furt neposlouchala, ze nemam papíry :zed:

• Citovat
  • Upravit
1161
12.6.23 10:18

Ano, komisař si nás postavil k autu a chtěl vědět, co všechno se musí udělat, než vyjedeš. Do kdy je technická apod. A je blbost jet do města až v posledních 8 hodinách, to tam pak budeš dělat i zkoušky? Ať si teda s tebou učitel natrénuje trasy, který bys mohla jet, oni ti komisaře znají a zhruba vědí, kam by mohli chtít jet. Což samozřejmě neznamená, že je to tak vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
12.6.23 10:40
@Anonymní píše:
@Mista1 mě to taky. nebavi a žít ve městě, tak si ho ani nedělám, ale jsme uz 3 roky na vesnici, malá pujde do školky a ja zpatky do práce do města, takze taky nutnost. A i podle toho ke mně přistupuje, ví, že jsem v aute sedela naposled tak před 11 lety, takže jak kdyby nikdy a proto jsme nejdřív jezdili po okrskach, vesnicích, abych dostala alespoň nějaké návyky.. proto ta jizda domu uz byla fajn, tu mam najetou a hlavne samé vesnice, takze to uz je dobrý. Na mesto si zase budu chvilku zvykat a snad si to sedne.
Já z toho jsem ve stresu co jsem. podala přihlášku :lol: a ta byla i na ukor toho, abych to doma furt neposlouchala, ze nemam papíry :zed:

Přesně, taky jsem byla víceméně dokopána :mrgreen: držím palce :pankac:

• Citovat
  • Upravit
72725
12.6.23 11:00
@Anonymní píše:

Bydlela jsem v řiti světa a zkoušky jsem měla dělat v novém Jičíně. Neznala jsem to tam, samy kruhac, ucpané město atd. A ještě to tak krásně vyšlo, že nám jeden manik naboril auto a místo závěrečných v září jsme je dělali v prosinci na ledu. Luxusní záležitost. Hele, všechno je jen a jen o praxi. Musíš prostě jezdit. Nikdo nečeká, že budeš u zkoušek profík :think: ale musíš pak fakt jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.6.23 13:42

Já jezdila jenom v malým městě a dělala tam i závěrečky. Z prvního pokusu jsem vylítla, protože mi cituji „parkování trvalo moc dlouho“. :D Moje první jízda do většího města byla až naostro s řidičákem a tátou vedle sebe. No tak jsem prostě jezdila a jezdila. Táta mě bral do větších měst a pořád jsme jezdili. A teď si troufám jet kamkoli oproti třeba kamarádce, která dělala autoškolu ve velkým městě, ale pak pořádně nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.6.23 15:27

Já žiju ve velkém městě, takže jsem jezdila ve velkém městě od první hodiny. Řízení je podle mě o rychlých reakcích a to se na popojíždění mezi vesnicemi nenaučíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová