Poslední týdny do termínu

2
24.9.23 16:33

Poslední týdny do termínu

Ahoj ženy :lol: jdu si trochu postěžovat a věřim že v tom nejsem sama :D do termínu máme ještě 3týdny a já už jsem zoufalá, už nevím jak si ty dny krátit, přijde mi ten poslední měsíc nekonečný … ta nervozita a natěšenost až to bude za mnou je strašně silná. :zed: Všechno bolí tlačí, člověk už ani neví do jaké pozice se má uvelebit :lol: doma je uklizeno, televize už mě nebaví, procházky už moc neudýchám, nic :lol: jak zvládáte poslední dny vy? Já už bych si snad nejradši ten porod vyvolala :D klidně mi hoďte nějaký tip jak se zabavujete a pojďme se navzájem podpořit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.9.23 16:56

Pletla jsem puffy deku. Máme dítě prosincové tak jsem dělala zimní výzdobu, věnce. Je podzim nejspíš bych to využila na tu podzimní dekorací :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
24.9.23 17:54

U prvního dítěte jsem hodně četla, pekla cukroví a chodila na procházky. Nakonec jsem porodila dva týdny před termínem, tak to uteklo. :)

• Citovat
  • Upravit
14590
24.9.23 18:20
  • cti si knížky
  • kup si nějaké dobroty, co mas rada, a třeba i piticka, a nějak hezky si je uloz k posteli, ať pak na ne dosahnes, až se tam budes valet s miminkem, abys nemusela vstavat, když na tebe přijde chuť :mrgreen: to se mi dost osvědčilo. A přibral si i něco s sebou něco takového do porodnice a taky na porodní sal čokoládu.
  • něco můžeš lustit, třeba křížovky nebo hlavolamy
  • nacti si něco o kojení a sestinedeli. O porodu už ne! (vůbec, zakaz)
  • vaří si 5× denně čaj z maliniku
  • naloz se do vany
  • dva dny před porodem vygruntuj všecko znova komplet a dokonale (na mě to vždycky přišlo tak nějak samo) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.23 18:30

Já měla tehotenskou cukrovku, takže jsem nemohla mlsat, ale byla jsem nadšená že před porodem se mi lepsily hodnoty a mohla jsem si občas dat i kousek normálního chleba :mrgreen:

Snažila jsem se o pravidelný pohyb alespoň formou procházek. Četla jsem si a objevila jsem zajímavý seriál na Netflixu, tak jsem se snažila dokoukat nez porodim :lol: stihla jsem to. Rodila jsem 2 dny po termínu.

Opravdu doporučuji věnovat čas sama sobě. Četba, TV, procházky, to co tě zajímá a baví - třeba nějaké tvoření, uklid a výzdoba domácnosti. Lépe to uteče a pak už jen budeš vzpomínat na to kolik jsi měla pro sebe času. Pokud nebudeš ta šťastná výjimka co bude mít klidné a spavé mimino. To jsem neznala :D

• Citovat
  • Upravit
1334
24.9.23 20:34

Buď ráda, že budeš mít donošené dítě. Kolem nedonošeného je mnohem víc práce. Už to musíš vydržet. Nic jiného ti nezbyde. A máš poslední dny a týdny, kdy se můžeš v klidu vyspat…ať ti to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí