Poslední týdny/dny....šílenééé:(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
28.3.09 20:33

Poslední týdny/dny....šílenééé:(

Ahojte maminky, chci se zeptat, máte v posledních týdnech/dnech taky pocit, že malé se vám chce dostat z bříška všemi možnými směry? Za poslední tři dny začala - víc tlačit na „cestu ven“, škrábat v oblasti močového měchýře, hýbe se abnormálně víc než normálně a to všechno začíná být fakt dost nepříjemný. Tak mě jen tak zajímá, jestli tímhle budu procházet ještě skoro 3 týdny, nebo už to má předzvěst, že se nám malá snaží dostat na svět co nejdříve? Opět moc moc děkuji všem předem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1009
28.3.09 20:46

Ahoj Mishutko,
myslím, že to může znamenat cokoli :roll: Mně malá „lezla“ ven ještě dříve, sedět nešlo (hlavička úplně sestouplá) … a 11 dní jsem přenášela a šla ven po vyvolávání. U někoho to ale klidně může být, že se chystá … asi napíše i někdo další. Vydrž holka, já to teď mám ještě za dýl a už bych taky brala prcka venku :D
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.3.09 10:51

Taky mám stejné pocity, malá se poslední dny fakt hodně hýbe a když si lehnu na bok,tak si myslím,že mi tím bokem vyleze :lol:
Navíc jsem byla u dr. jsem zavřená čípek je tedy měkký, ale porod fakt nehrozí, ale my máme ještě čas, já říkám do 38tt a pak už pojď klidně ven, ale nevím, jestli mě poslechne :roll: :D
Je to únavný, mám nateklé nohy a ruce, teď dva dny po vyšetření mě bolel podbřišek, prostě paráda, já se jen modlím ať nepřenáším :roll:
Takže asi nám nic jiného nezbývá než zatnout zuby a vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.3.09 11:39

Tak za sebe můžu říct, že se mi sebevětší pohyby ještě neomrzely, takže si to užívám moc - spíš mě trochu štvou takové ty jiné věci, třeba to, že když ležím na zádech a chci vstát nebo se otočit, tak jsem jak raněný hovnivál. :lol: :lol: :lol: Taky je blbé, že nikam daleko nedojdu, takže jsem odkázaná na auto… A tak :lol:

Je fakt, že na spodek zatím žádné bušení nepozoruju, trochu nepříjemné je, když se mi začne cpát zadkem pod žebra, to mám pocit, že se mi rozestoupí 2× tak daleko od sebe :lol: Ale to jsou malé věci. U nás teda prý porod taky zatím nehrozí…

Dyť už to bude jen pár týdnů, tak se to dá přežít, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.3.09 11:49

Angu to je pravda, vstávání převracení, to stojí za to a jak u toho funím, tak ze mě manžel má prču :lol: daleko taky nikam nedojdu, ani se mi nechce, nožičky bolí, no jsem lemra…
Jinak za pohyby jsem ráda,včera jsme se o tom bavily s mamčou a ona řikala, buď ráda, že se hýbe a víš o ní, horší by bylo, kdyby ne, a svatá pravda, já jí chvíli necítím a jsem z toho na nervy :roll: takže ať se hýbe, ale teď ty dva dny co bolelo bříško mi sebemenší její pohyb způsoboval ještě horší muka :? ale už jsem ok. :wink: naštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.3.09 12:06

Luci, no bodejť, když tě tak dorasovali na té kontrole :roll: Hlavně, že už je ti dobře…

Já jsem právě teď z těch pohybů ke konci nadšená - konečně pořádné vlny :lol: I za cenu, že to někdy malilinko bolí… A přesně, kdyby nebylo nic, tak bych byla na nervy…

Od nás je to právě do města pěšky tak 20 minut (a zpátky do velkého kopce), drahý s autem v práci a já mám na příští 2 týdny ještě naplánovaných 7 „akcí“ ve městě - samozřejmě každou v jiný den :roll: Tak nevím, jak se tam dostanu… Asi zabavím panu bratrovi auto, stejně jezdí druhým :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.3.09 12:12

Ahoj,
kdyz jsem byla tehotna poprve, tak jsme vyslovene na kazdy pohyb cekali, Honzik se v brisku moc nehybal, ale zase me vubec nic nebolelo, zadne poslicky proste nic, nebehat porad curat, tak ani nevim, ze jsem tehotna. Ted je to pravy opak, miminko se hybe hodne az to boli, chuze mi uz zacina delat problemy, ale s malym ven musim, tak se to snazim nejak vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.3.09 12:15

Jinak mně se manžel taky směje, bych mu to na přála zažít - aspoň na týden :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
31.3.09 22:14

Ahojky,

jo jo, musíme ještě vydržet. Já se na malou moc těším, ale ty pohyby jsou taky moc fajn. Budou chybět :lol: Já se trochu bojím, když se vrtí moc (hlavně v noci), že se mi špatně otočí (protože to už jednou zkusila, potvůrka malá), tak jsem klidnější, když jen žďuchá a nedělá kotrmelce.

Ale pohyby moje už nejsou tak příjemné, jako miminka :roll: :roll: :roll: V posteli hrůza, chodit nic moc (a s tříletým šídlem to nejde zcela ovlivnit) …
Taky si říkám, že do 38.tt vydržet a pak klidně ven … Stějně je o 2 týdny větší :roll: :lol:

Ale první taky byla větší a to přenášení … I když je fakt, že jsem se cítila líp než teď :wink:
Uvidíme…

Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí