plodový váček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20296
27.3.09 13:35

plodový váček

Ahoj prosím Vás dá se velikost plodového váčku (nebo nevím čeho jiného, co mi to tam ten můj doktor našel ) 11mm považovat za těhotenství?

Bylo mi řečeno že určit těhotenství se dá až při velikosti 14mm…

Já byla tak vyjevená, že jsem se zapomněla ptát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5021
27.3.09 13:53

Já teda nejsem doktor, ale pouhá přítomnost plodového váčku je snad těhotenství, ne? 8O V jakém jsi asi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.3.09 13:57

No on mi právě doktor neřek, že je to zrovna plodový váček…říkal že to něco (už nevím co :) má 11mm a že těhotenství se určí až když to má 14mm a víc…tak právě nevím…nevím o čem to mluvil…

poslední MS byla 19/2…ale k oplodnění (pokud nějaké bylo) došlo až chvíli před touto očekávanou MS, takže relativně pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.3.09 14:06

jo a teda musím dodat, že test z krve byl pod 0,1…takže negativní…
já jen teda, to mě vrtá hlavou…co to tam teda našel - těch 11mm… 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.3.09 14:08

On ti nechtěl dopředu říkat, že jsi těhotná, dokud nebylo vidět nic jiného, než ten plodový váček. I když 11mm bych řekla, že už je dost, ne? Záleží i co má za UTZ. Na další kontrolu tě určitě pozval a tam už uvidíš srdíčko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.3.09 14:10

No dal mi agolutin a pokud se MS nespustí do 14ti dnů, tak mám přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.3.09 14:11

Aha, tak to možná nebude miminko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
27.3.09 14:14

Měla jsem to podobně, prý je to buď afetální těhotenství (váček bez plodu), nebo se z toho těhotenství vyvine. Tady asi pomůže fakt jen počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
27.3.09 14:14

to bude asi cysticka, v deloze se taky delaj - ze zlazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.3.09 14:17

teda to jste mě moc nepotěšily :)

teď se bojím víc, než když jsem si volala na výsledky hCG :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.3.09 16:49

Mě to taky nepřijde jako těhu, já měla 2 týdny po vynechání 17 mm váček, s tím, že musím ještě počkat, ale těhu už to bylo, v den kdy jsem měla dostat MS- krevní test na HCG byl pozitivní 72jednotek, málo,ale přece…
Podle mě je tam rozhodující ta krev a to že tam HCG nebylo :(
Já to znám, mě se tohle stalo, krev byla negativní, test se mi zbarvil, ale jen kvůli cystě, ale za 2 měsíce jsem už těhu byla, tak hlavu vzhůru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.4.09 13:22

tak já nevím…můžu pít? :-D

MS stále nikde, od injekce zatím uběhlo 5 dní, břicho bolí, je mi divně, furt se cítím jakási mokrá, tak jen celej den v práci lítám na záchod - no magořina úplně … 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
1.4.09 13:32

Rybko a nechceš si zkusit skočit někam na UTZ? Za to nic nedáš..nebo ještě jednou na krev..mě vyšel test slabě pozitivní 4 dny před MS a den před MS jsem měla v krvi 51 jednotek, o týden později už 1.027..
Třeba bylo fakt ještě brzy, ale každopádně než se takhle nervovat, zašla bych ještě kamkoliv na krev, těch 200,– není tak hrozné…a budeš mít jasno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.4.09 13:37

Ahoj Betty, tebe jsem neviděla ani nepamatuju :) Mimochodem gratuluju k mimču :)))

Nemám právě kdy a jak se dostat někam kde mi vezmou krev :(
Dělá to i obvoďačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
1.4.09 13:41

Děkuju za gratulku, ale dokud nepřeklenu alespoň 12tt tak budu stejně nervózní…

Obvodačka ti to udělá taky, ale bude to trvat podstatně déle…takhle si stačí najít na netu krevní laboratoře v Brně, ráno tam přijít a říct, že chceš odběr na HCG, zaplatíš 200,– a ve 2 máš výsledek, což je úplně super…hned je jasno a bez stresů…stresuješ se akorát do těch 2 hodin, než je výsledek…jenže ať to dopadne jakkoliv, pořád je lepší to vědět a ne jen čekat a čekat…
Zkoušela jsi test Clearblue? Pokud je to těhu, měl by ti ukázat, je fakt spolehlivý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí