plodový váček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2521
7.3.12 13:35

ja na začátku byla nafouklá až to hezký nebylo :lol: pa to splasklo a ted už mi začíná růst teda jen trošku ale už je to takový jiný břicho :) Tady mě to baví číst ty články protože jsou ze života a je to všechno takové reálnější každá to má přece jen jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekyssek
7.3.12 13:43

no ano je to pravda život je život

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.12 23:07

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jsem dnes 53DC a bez MS. Včera jsem byla na vyšetření u GynDr a ten mi při ultrazvuku oznámil že vidí 3 útvary plodového vejce.Píchl mi vyvolávačku Agolutin a mám čekat jestli MS do 14 dnů nepřijde mám přít já. Bylo mu divné že nemám pozitivní těhu testy. Z 8mi test mám na 5ti jen slaboulinké dušíky.
Holky nemáte některá s tímto skušenosti??? Jako já a trojčata?? vysadila jsem HA 30.10.2011 a HA jsem brala 2 roky. Už jedno dítko máme 2,5roku a chtěli by jsme druhé. Dr mi nic nevysvětlil. Jen to že tam jsou 3 plodové vejce. Jako co si mám myslet. poslední sex s manželem byl 12.2 jezdí do zahraničí takže to početí bude náročnější.Je možné že jsem měla ovulaci toho 12.2 - 13.2 a týden před očekávanou MS jsem měla bolesti v podbřišku a nadměrnou tvorbu slin.Ted mám nalité prsa. BT neměřím pravidelně, ale dnes byla ráno BT 36,9
jsem snažilka čekatelka ale s mámi cykly 32-36 a dnes jsem 52DC takže si dovedete představit jak mi je ale už se tomu musím smát. Jsem hrozně zvědavá jak tohle dopadne, jen se modlím at je všechno v pořádku a z těch 3 plodových vajíček kdyby bylo spon jedno úspěšné a za 14 dní když nedojde MS tak at je na UTz něco vidět.Jinak at mě to už víc netrápí a MS dorazí at se můžeme začít snažit dál.
Kdyby jste měla některá skušenost prosím napiště.at se mi to čekání zpříjemní.

• Citovat
  • Upravit
84
14.3.12 08:11

DOBRÉÉÉ RÁÁNKOOOO
HOLKY MNĚ SE TÁÁÁÁK ULEVILO JAK PSYCHICKY TAK I FIZICKY
VČERA JSEM BYLA NAFOUKLÁ JAK ŽABA, BOLELO MNĚ BŘICHO A DNES HLÁSÍÍÍÍM

1 DC :-) :-) já jsem táák ráda, jak mi je dobře to je nepopsatelnééééééé :-)

Ráno to ze mně hrklo síla a teču jak nikdy já mám pocit jak kdybych měla včera břicho plné krve, to je úleva.
Ted už kašlu na příznaky, zaměřím se na očistu organismu a můžu cvičit, skákat atd atd já jsem byla od neděle totálně líná a nepohyblivá a měřila jsem BT a už včera klesla z 36,9 na 36,5 a dnes ráno 36,3 takže ted si budu měřit BT uvidím jak bude moje tělo fungovat ale já jsem táák štastná že nejsou trojčata :-D

pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekyssek
19.3.12 12:23

tak to se vám ani nedivím já bych taky skákala radosti protože trojčata to je teda síla :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky