plodový váček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
1.4.09 13:44

No já právě do laborky nemůžu, páč bych nestihla dojet do práce a já tady teď nemůžu nebýt…

Asi spíš zkusím test, zkoušela jsem mamatest v neděli, ale byl negativní.
Dneska už mám ale 15tý den zpoždění, tak to už by asi bylo vidět na tom testu, ne?

Achjo já se z toho asi po… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
1.4.09 13:49

No právě že mám obavy, že už by opravdu měl nějaký test ukázat…ale zase znám případy, že test neukázal třeba ani 3 týdny po vynechání… 8O
Nevím, od kolika děláš, ale laborka je většinou od 7 a když se objednáš telefonem, vemou tě hned a pak můžeš jít hned do práce…
Já bych teda čekat nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.4.09 13:51

Jediná útěcha pro mě, že fakt vím, že sex proběhl někdy těsně před tím než měla začít MS…takže by to nemuselo být ještě vidět, ale já nevím, já už tomu svýmu tělu nerozumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
1.4.09 13:53

No lehké to není, to já vím moc dobře…

Prostě zkus tu laborku, ta krev je stejně nejjistější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.4.09 12:03

Lucinka: když se ti test ukázal // a byla to cysta, měla jsi i jiné příznaky, nebo jen vynechání?… já mám už 4 testy //, týden zpoždění, ale slabý výtok a občas pobolívání podbřišku…a sestra na gyndě mi řekla, ať počkám aspoň 10d zpoždění a pak mi uděšlají ultrazvuk…Tak se bojím, aby nebyla cysta… ??? jak to poznám?.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
24.4.09 12:50

Teri- otázka sice nebyla na mne, ale já když jsem jednou měla cystu, tak jsem normálně menstruovala…myslím, že pokud máš 4 dny zpoždění a na testu //, tak to těhu je! Mě také objednali až asi 3 týdny po objevení //, takže buď v klidu a vše bude v pořádku, uvidíš!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
24.4.09 13:25

Já jsem vynechání neměla, byla jsem hodně netrpělivá, takže jak říká Betty, těhu to určo je :wink: neboj všechno bude v pořádku, nestresuj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.4.09 14:42

Holky děkuju…určitě máte pravdu a já jdu přemýšlet, jak to nějak hezky oznámit příteli, který se v neděli vrací ze služebky…Jak jste to sdělily miláčkům vy? Já bych to chěla nějaké veselé… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekyssek
7.3.12 11:52

plodový váček

Ahoj já jsem na tom úplně stejně mám už téměř 5tiletou dceru a doktorka mi řekla na ultrazvuku že jde vidět jen plodový váček a jakýsik žloudek jsem si prvně říkala co to je?že si ze mě dělá srandu můžu říct že jsem to tak měla i u prvního těhotenství nešlo nic vidět takže si myslím že těhotná jste já si dělala test asi 4 testy a vše mi vyšlo pozitivní řekla mi že mám přijít za 14 dní no tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
2521
7.3.12 12:08
Pekyssek píše:
Ahoj já jsem na tom úplně stejně mám už téměř 5tiletou dceru a doktorka mi řekla na ultrazvuku že jde vidět jen plodový váček a jakýsik žloudek jsem si prvně říkala co to je?že si ze mě dělá srandu můžu říct že jsem to tak měla i u prvního těhotenství nešlo nic vidět takže si myslím že těhotná jste já si dělala test asi 4 testy a vše mi vyšlo pozitivní řekla mi že mám přijít za 14 dní no tak uvidíme

Ahoj jojo když mi doktor řek o tom žloutku tak sem na něj čuměla jak puk :mrgreen: řekl mi že jsem ve 3.týdnu(od početí)ale at se neraduju že to nemusí vyjít a po 3 týdnech už jsem slyšela srdíčko :srdce: ted sem v 11tt a doufá že vše bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekyssek
7.3.12 12:13

tak to vám moc přeju já tam byla teď v úterý říkala mi že vidí ten váček a žloutek říkám no to je dobré no plod vidět ještě není podle propočtu bych měla být asi 5-6 týden naposled jsem to měla 16ledna do 21 pak už nic tak nevím ale vím že jsem to tak měla i u malé a je na světě už 5let tak uvidíme ale ti doktoři furt jenom straší ale upřímně se taky bojím

• Citovat
  • Upravit
2521
7.3.12 12:29
Pekyssek píše:
tak to vám moc přeju já tam byla teď v úterý říkala mi že vidí ten váček a žloutek říkám no to je dobré no plod vidět ještě není podle propočtu bych měla být asi 5-6 týden naposled jsem to měla 16ledna do 21 pak už nic tak nevím ale vím že jsem to tak měla i u malé a je na světě už 5let tak uvidíme ale ti doktoři furt jenom straší ale upřímně se taky bojím

oni asi musej strašit aby to po tom nebylo tak drtivý ale ty bobky co sem měla behem těch tejdnů než byla další kontrola to bylo na mašličku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekyssek
7.3.12 12:31

to věřím já je mám taky ale i tak to nechápu jak se může vyvynout něco plodovýho a nic v tom nebýt ta příroda je fakt divná uvidíme jak to dopadne každopádně 14 dní má na co myslet

• Citovat
  • Upravit
2521
7.3.12 12:39

to teda já sem čekala že už tam prostě bude zárodek nebo prostě to to mimi třeba jako čárka nebo něco přišlo mi že 3týdny(5týdnů od PM) už je dost a tam jen černá bublina tak sem pak trávila čas na netu a trochu se školila jak se to v tom těle vůbec vyvíjí a mazec no 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekyssek
7.3.12 12:46

jo no já teď dělala to samé ale měla to tak i teta a taky má zdravou dcerku tak si řikám že nejspíš nejdou vidět jen ty holky nebo co u mojí malé to taky tak bylo a je to holka tak nevím můžu říct že se mě nafouklo i břicho což si myslím že je ještě brzo ale u každého to funguje asi jinak a právě hlavní roli tady hraje čas by mě ani nenapadlo to študovat koukat zjišťovat ale tak si říkám no počtu si co kdo píše a dovídám se v celku zajimavé věci já si právě myslím že by to vidět mělo jít ale mýlila jsem se šla jsem k doktorce že mě to potvrdí ale neřekla mi nic víc co bych něvěděla tak jsem tam kde jsem byla no uvidíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky