Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky jsem tu krátce a o mimi se snažíme od února.Cyklus mám rozházený po HA což je normální asi u všech. Byla jsem včera na gyndě a doktorka mi nechtěla dát vyvolávačku i když jsem už od prvního dne MS 41 dní. Prohlédla mě čípek v pořádku ale co mě zarazilo měkká děloha??to je v pořádku nebo ne??
Jsem se jí zapoměla zeptat a že je na injekci brzo.
test negativní.
Co myslíte??
Děloha běžně měkká je, když je tvrdá, je zatnutá - v kontrakci.
Podle mě si prostě sepsala aktuální nález, když píšeš že čípek v pořádku,tak doplnila i dělohu. Z toho bych žádné závěry nedělala.
Zuzaa děkuji moc
Ani nevím co mám čekat snažím se byt v pohodě ale na druhou stranu mě to šíleně mrzí že nás ten cyklus tak zlobí
Mě když dr. řekl, že na dotek mám dělohu měkkou prosáklou, tak mi pak holky řikaly, že je to těhu, já z toho byla taky paf, co to jako znamená, tak mě udělal vnitřní utz a už tam byl váček, ale zatím bez embryjka a to jsem byla necelý 6tt…
Akorát mě zaráží ten negativní test, a proč ti nechtěla dát vyvolávačku?
Ahojky Lucin_ka prý je brzo na vyvolávačku takže mě prohlédla a že mám příjít až za 14 dní
Proto jsem z toho zoufalá a přepadlá.
Ahoj, děloha je měkká při normálním nálezu. Jak už psala Zuzaa, tak tvrdne při poslíkách a kontrakcí. Mě mudra konstatovala v 5 tt zvětšnou dělohu a tot vše. Nepřipadá mi, že je na vyvolávačku ještě čas dle tve dr. Pokud už máš dva týdny zpoždění, tak bych si o ni řekla také. Měla jsi MS vždy pravidelnou, nebo s odchylkama?
Normální cyklus trvá 28 dní, nechápu, proč ti po 41 dnech nechtěla dát vyvolávačku, to je zvláštní, já myslím, že není nač čekat…
A kdyby si náhodou byla těhu, tak vyvolávačka ti nic neudělá.
No tak já mám třeba po Ha takový cykly normálně a měla jsem je vždcyky co si pamatuju. Vždy kolem 45-50 dní, jen tě uklidním otěhotněla jsem úplně v pohodě, a to sice 33DC
, přesně na OVU. Jen jsem si musela počkat 6 měsíců, protože cyklů jsem samozřejmě měla míň, tak je i menší pravděpodobnost. Teď po kojení mám pořád svých 45 dní. Na vyvolávačce jsem nikdy nebyla MS vždy dorazila tak vyčkej však ona přijde mrcha jedna ![]()
holky díky moc za odpovědi
nevědela jsem a teď už vím ještě počkám do átku a otom zas budu volat a v pondělí si o injekci řeknu
Kykousek
koukala jsem máš krásné děti
Jo MS je nepravidelná a děla si co chce ![]()
Kačíček85 píše:
Kykousek
koukala jsem máš krásné děti
Jo MS je nepravidelná a děla si co chce
Děkuju, jsi hodná. Jsou to lumpici..... po tatínkovi ![]()