Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte holky, vim ze to tu uz nekolikrat bylo, ale mam takovy divny pocit…a strach…uz asi dva dny me v kuse boli bricho a zada, a nevim jestli mi tak hodne tvrdne, ale tak se mi vzdycky stahne bricho, je to takovy divny pocit, nevim jestli to muzou byt poslicci´..zazivam to totiz poprve a mam strach…prosim poradte mi nekdo a pokud muzete napiste mi nekdo jak u vas vypadaji nebo vypadali poslicci…dekuji moc…
Podle me je u tebe i na poslicky jeste dost brzy, mela by sis zajit k dr., ten te vysetri a pozna, jestli se neco deje. Ale radsi jed co nejdriv, pokud by to naaahodou byl rozbihajici se porod, bylo by to dost spatne, a oni by to mohli jeste nejakou dobu udrzet. Fakt se vyplati prijet radsi trikrat zbytecne (jako ja napr.
) nez jednou pozde.
V tu samou dobu, co jsi ty, jsem byla na pohotovosti, bylo mi řečeno, že na poslíčky ještě nemám nárok. No nakonec to byl zánět, který by byl mohl způsobit předčasný porod
Přeléčeno a zdárně donošeno ![]()
čiči a Maty (15dnů)
brzo na poslicky?no nevim, dneska se mi to od rana vracelo co 20 minut, ale ted je klid, takze pud me to bude furt zlobit tak zitras zabehnu radsi k dr. a ten mi jako vzdycky rekne ze se neotviram a posle me domu..:D aspon tohle mi pokazde rekl..:D
Tak, tak zaběhni k doktorovi, ať máš jistotu. Lepší tam 100× jít zbytečně, než něco zanedbat. Kdyby ty „poslíčci“ byly moc častý radši zajed na gyn-pohotovost. ![]()
Ahojte holky, jen vam chci rict, ze se mi skoro rozjel porod a byly to kontrakce, takze zalezi na kazdem kdy proste poslicci prijdou.u kazdeho je to asi jinak…\Takze priste asi dam na svuj instinkt..:D