Poslíčky jako menstruace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
22.5.12 10:32

@areca Díky, to mě uklidnilo, snad to budu mít podobné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
22.5.12 11:01

mě teda ani nenapdalo, že by to mohlo být špatně. Já jsem to brala tak, že se prostě tělo pomalu připravuje na porod. Protože je pravda, že když mě poprvé doktorka vyšetřovala vnitřně ( 32tt), tak mi hned řekla, že přenášet rozhodně nebudu ( tím mě samozřmě ve 32tt vyděsila a já jsem myslela, že budu každou chvíli rodit :mrgreen: ) no a na mojí otázku ohledně těch menstruačních bolestí mi řekla, jak už jsem psala, že to je dobře, že to právě potřebujeme. Takže je to asi přirozené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
22.5.12 17:27

mě taky bolelo v podbříšku, ale když jsem se otočila nebo prošla tak to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
22.5.12 17:44
@Linettka píše:
Ahoj holky, jsem 30tt, (31 dle UTZ) a poslední dvě noci mě doslova budí bolest v podbřišku, úplně stejná jako menstruační bolesti. Nic pravidelného, ani prudkého, po pár desítkách minut, kdy se křeče opakují, je zase klid. Přes den nic, děje se to jenom v noci. Když jsem o tom zkoušela něco hledat, tak poslíčky jsou popisované většinou jako tvrdnutí břicha, což je věc, kterou bohužel nechápu, protože můj nehorázný špek skutečně ještě nikdy za celou dobu tvrdý nebyl. Mohou se projevovat i takhle? Je to normální?

ahoj-ja mela presne takove poslicky od 28tt-jako menstruacni bolesti v podbrisku a v zadech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
23.5.12 10:09

Děkuju holky, trochu jste mě uklidnily. :) Dneska mam bolesti v kříži, ale břicho dává pokoj, tak uvidíme, co mi zítra povědí.

Chudák manžel, když jsem mu vysvětlila, že bolesti můžou znamenat i předčasný porod, reagoval slovy „tos mě vyděsila, ještě nemáme přece všechno nakoupené“. Že bychom se ve 30-31tt potýkaly s notnými zdravotními problémy miminka, to vůbec netušil… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
24.5.12 14:19

Tak gynekolog mi oznámil, že normální to určitě není a jdu si lehnout do nemocnice na pozorování. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
24.5.12 14:26
@Linettka píše:
Tak gynekolog mi oznámil, že normální to určitě není a jdu si lehnout do nemocnice na pozorování. :(

hlavně že je prcek v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.5.12 15:51
@Linettka píše:
Tak gynekolog mi oznámil, že normální to určitě není a jdu si lehnout do nemocnice na pozorování. :(

jo :?: ja to tak mela od 28tt :nevim: ale zase ja mela od 25tt klidovy rezim-pac jsem se zacala brzo otvirat na porod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
24.5.12 20:24

V poradku je, videla jsem na UTZ krasnej ksichtik. :) ale nasli mi nejake bakterie, tak budu mozna brat ATB. No, jsem rada, ze jsem se k doktorovi vydala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
24.5.12 20:28
@Linettka píše:
V poradku je, videla jsem na UTZ krasnej ksichtik. :) ale nasli mi nejake bakterie, tak budu mozna brat ATB. No, jsem rada, ze jsem se k doktorovi vydala!

vše bude v pohodě, neboj. já ležela v sice už v 33/34TT ve špitále s průjmem tak mě zavodnili, jedla jsme nějaké prášky ale jstli to bylo atb to nějak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí