Poslíčky vs. kontrakce, jak je rozeznat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
16.1.14 16:56

Pokud budou bolesti po 5minutach tak upalovat. Jinak to nema moc cenu plasit, myslim. Doma je lip jak v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
16.1.14 16:56

Bych ještě asi počkala pokud se ti to nerozjede víc, pravidelnost a četnost bolestí…Ale jestli chceš a nejsi si jistá, tak pro svůj klid můžeš zajet na pohotovost:) Když odejde hlenová zátka, neznamená, že můžeš rodit hned:) Držím palce, ať vše zdárně dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
16.1.14 17:04

Taky jsem tak začínala s kontrakcemi. Občas jakoby vynechala. A pak se intervaly z 10 min. zkrátily na 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
16.1.14 17:04

Po peti minutach, ted jeste uzivej domaci prostredi, ja timhle tempemrodila tri dny, kdyz to bylo po 7, jela jsem do porodky a poslali me domu :? Tak pickej na tech pet ;) a drzim pesti, myslim, ze uz to bude cobydup! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
16.1.14 17:09

Tak ted už je zase chvilku klid, takže to nebude tak akutní. Počkám si raději na zítřek. Jen jsem chtěla vědět jestli je to už alespon začínající porod. Přenáším a už mě to neba.

• Citovat
  • Upravit
3466
16.1.14 18:04

Mě teda vana vždycky zklidnila, až při pravých kontrakcich se mi to ve vaně pořádně rozjelo. Jela jsem až po 5min. Přijela jsem do porodky v 23:00 a ve 3:45 byl malej na světe ;) držím palečky! ♡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
16.1.14 18:22

@SasankaB Ja nepoznala, jestli mam poslicky, nebo kontrakce.Od rana mne bolelo v krizi a bolesti byli nepravidelne. Chvili slabsi, chvili silnejsi.Kdyz se intervaly zkracovaly(asi tak 2× za10 min.,tak jsme radsi v 19 hod jeli do porodnice.Tam mi rekli, ze jsem otevrena na 5az 6cm. A ve 22 hod se maly narodil.Ani mi nestihli dat epidural. A hlenova zatka mi odchazela postupne od odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 01:13

Zdravím všechny maminky :-)
mám takovej dotaz, jelikož u prvního jsem toto vůbec neměla, chtěla bych se zeptat zda máte některá zkušenost :oops: už dlouho mi tvrdne bříško :P někdy od Vánoc, to jsem myslela, že pojedem rodit snad hned :-) břicho ztuhne a najednou mě začne bolet bříško jakoby na MS :oops: pak to zase přešlo :-) bylo mi napsáno magnesko…ted už jsem ale 38 týden :* 14 dní bez něj…bříško tvrdne stále, bolí též stejně…u prvního sem měla takovéto už ale kontrakce,,, doktor to ví a říkal, že to zaručeně poznám jako druhorodička :-) mě to opravdu ale bolí stejně jen s rozdílem že je to prostě nárazové…mohou být tyto bolesti stejné jako porodní? Máte některá zkušenost s takto bolestivejma poslíčkama? A jaký jste pak nakonec měly porod? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
16.2.14 01:52

Ahoj rodila jsem včera :-) První vyvolávaný takže jsem sice od rána věděla, že je to ono., ale váhala kdy jet. Kdyby nebyl doma chlap hysterickej tak jedu ještě dýl. Protože to nebylo furt tak hrozný jako u prvního. Přijeli jsme a za 2h byl na světě :-) Prostě to fakt poznáš. Jo a poslíčky jsem měla takový, že jsem měla už dvakrát tašku u dveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 01:58

Jeeee gratuluji :-) a druhej porod v pohodě???Mě jen děsí to že to je fakt jako kontrakce jen nepravidelné…tak fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
16.2.14 02:40

@kaculinda13 Ahoj. Ja mela tyden pred TP bolesti, asi tri hodiny pekne pravidelny, po 6 minutach. Bolesti takovy ze jsem musela zastavit, prodychat. Tak jsme jeli. Na monitoru jasna delozni cinnost, ale jinak nic. Dali mi neco ke zklidneni-kdyz to bude plany poplach, rozezene to, kdyz porod, tak bezi dal. Přes noc v nemocnici to preslo a jela jsem domu. Jo a ptala jsem se dr, jak to poznam, ze tohle uz bylo neprijemny a on ze radsi prijet, kvuli monitoru miminka. No tyden na to zase stejne bolesti, uz jsem nechtela hned jet, abych tam zase zbytecne nelezela, ale po 4 hodinach doma tehlech bolesti, ktere byly stejne jako ty poslicky, mi praskla voda-to byla jistota :-) ale do te doby ty kontrakce byly fakt stejne intenzity, jako ty poslicky… nebylo to nic slabeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.2.14 06:48

Já jela do porodnice, že mám možná jen poslíčky (byla zrovna bouřka), doktorka do mě sáhla a byla jsem otevřená na pět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
16.2.14 07:49

Já jsem taky byla prvorodička. Poslíčky jsem neměla ani jenou. Taky sem řešila kdy jet do porodnice, nechtěla sem tam tvrdnout kolik hodin.., protože mi všichni říkali jak to u prvorodiček všechno trvá strašně dlouho. No nakonec to dopadlo tak že mě v půl dvanáctý v noci začalo tak lehce bolet v kříži, to se pak postupně zhoršovalo. No a když nás to z manželem napadlo změřit tak to bylo po pěti minutách takže jsme ve dvě jeli do porodnice. Tam byli překvapený že už sem tak otevřená, pak to šlo všechno rát na ráz a malá se narodila před pátou ráno. Takže to, čeho sem se nejvíc bála, totiž že tam budu v bolestech buhví kolik hodin se naštěstí nekonalo. A na to že by ti případně vynadali to bych neřešila, jestli tam budeš mít partnera tak ten je srovná:-) a nikdo ti nemůže nadávat za to že jedeš brzo, to nikdo bez prohlídky neřekne za jak dlouho porodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 10:32

ninaj

Právě, já si pamatuji, že jsem měla úplně stejné u prvního stím rozdílem, že to byly bolesti k porodu :-) jenže teď mě to chytá už od nějakého 7 měsíce :-) vždy mi pomohla vana…jen s rozdílem že teď je to častější a častější :-) každopádně prvího jsem od první kotrakce rodila 9 hodin :-) z toho 7 jsem byla v porodce…a to už opravdu nechci…:-) ale zase si říkám jestli toto jsou jen poslíčci tak jak to bude až to budou PB to tu umřu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
16.2.14 16:23

Holky měla jsem pár dny to samé, nejdřív mě bolelo jako při ms a pak mi to střílelo do zad..nemohla jsem se ani zvednout, do toho mi tvrdlo bříško co deset minut a tohle trvalo po celý den a i noc, ráno mi bylo líp a pak už to nepřišlo :nevim: Jsem dneska ve 40 plus 1 tt, tak nevíme kdy to zase příjde..říkala jsem si taky, jestli tohle jsou poslíčci, tak co bude potom u porodu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí