Poslův Mlýn - koupání?

62
1.2.13 13:34

Posluv Mlyn - koupani?

Prosim mate nekdo zkusenosti s rekreacnim strediskem Posluv Mlyn? Je to super areal pro deti u Machova jezera, ale plaz neni primo u Machace, je to u Poselskeho rybnika, coz je ale chovny rybnik! Koupali jste se tam nekdy, je to v pohode? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11296
1.2.13 13:39

@loocy Jééé, tam jsem byla kdysi s rodičema na dovolený, a bejval to hezkej rybník s písečnou pláží, ale já se do vody bála, páč tam všude plavaly takový rostlinky co hrozně škrábaly… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
1.2.13 14:40

Na koupani nic moc, bzlz jsme tam s detma vliyt se do toho da, ale jsou tam rostlinkz a bahno, jinak areal super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.2.13 16:28

Jak píšou holky, jsou tak ty rostlinky, což já teda nesnáším, když se mně dotýkaj. :poblion:
Ale zas je tam asi čistší voda než v Mácháči. :lol: Jinak areál je pro děti super, ubytovaná jsem tam nebyla, ale bydlím kousek od Poslu a chodíme tam na nějaký akce, tak vím, jak to tam vypadá.
Jen jestli tam pojedete, tak určitě autem, do města je dost daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.2.13 08:52

Diky holky za odpovedi, tak ja teda nevim. Jedeme tam v cervnu sice jen na vikend, ale doufala jsem, ze se tam budeme i koupat. A ten areal se mi strasne libi tak uz se mi nechce hledat nic jineho. No, babo rad :lol: Asi to riskneme :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí