Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
máte někdo zkušenost s postýlkou Bobolino sono? Vypadá podle obrázků velmi slušně, ale neviděla jsem ji naživo. Jde mi hlavně o to, aby moc nešustila a měla alespoň trochu měkčí matraci…
http://www.detskyraj.cz/…olino-sono-2?…
popř. máte někdo doporučení na podobnou postýlku - černá síť, závěsné lůžko, kolečka, víc nožiček, materiál, matrace…
díky!!
Ahoj, dnes jsem na tuto postýlku narazila v akci - ale koukám, že tady nikdo zkušenosti nepíše ![]()
Holky, nemáte, neznáte??? Najde se někdo se zkušeností? ![]()
@Jankaxx @kaculiin Ahoj holky, taky se mi zalibila tato cestovni postylka. Koupily jste ji? Jste spokojene? Moc děkuju za názor
Lenka
@Elvis1. my jsme pořídily cestovní postýlku v globusu v akci za 700,– a použili jsme jí zatím 2× u tchýně, když malej usnul
teď se chystáme na dovču, tak jí využijeme víc. Kamarádka si pořídila Postýlku Pierre Cardin cca za 2000,– a když jsme si je porovnávaly, tak ta naše měla měkčí ty postranní hořejší mantinely, takže když tam malej leze kolem dokola, tak se nemá za co poranit ona tam má nějaké cvočky na přichycení, jinak tvrdost matrace atd… v podstatě stejné ale naše se lépe a rychleji skládá. Takže ono podle mě nezáleží na ceně ani na značce, hlavně když poslouží, dobře se skládá a není těžká.
@Elvis1. ahoj, já jsem se žádné recenze nedočkala, takže jsem to dala k ledu…
neporadím ![]()
Já jsem ji koupila i bez recenzí a je super…máme fialovou, je moc hezká, praktická…přes tmavou síťku je dobře vidět…materiál kvalitní, nešustí…matrace dostačující, dávám ji dospod ještě deku…nyní už využívám i jako ohrádku, když něco rychle potřebuji udělat…za mě super! ![]()
Ahoj holky, taky přemýšlím nad postýlkou bobolino, jen se chci zeptat, je soušástí i sítka proti hmyzu nebo ne?