Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, moje batole se zamilovalo do Pošťáka Pata. Netušíte, jestli se to dá u nás sehnat na videu nebo DVD? Na netu jsem to nikde nenašla ![]()
Makýš a Tygříci
já jsem to určitě někde viděla. Zkus napsat na www.mimibazar.cz inzerát, tam ti to třeba někdo okopíruje, určitě to mají doma. ![]()
Ahoj,
malý to taky miluje, nahrávám mu to na DVD, kdybys chtěla, můžu ti to pak přepálit nebo i přehrát na VHS. Pokud bys tedy chtěla, pošli SZ.
Ahoj,
moje dcerka se zamilovala do těch dvou - Pata a Freda (Jesse)
Denně nám frčí film a sháním teď plyšové figurky.
Prosím nevíte někdo kde by se daly sehnat?
Děkuji předem za odpovědi
J.
@makysek píše:
Holky, moje batole se zamilovalo do Pošťáka Pata. Netušíte, jestli se to dá u nás sehnat na videu nebo DVD? Na netu jsem to nikde nenašlaMakýš a Tygříci
ahoj,tady to stahnes…http://www.uloz.to/hledej/?q=postak%20pat
@Brambůrka10 píše:
ahoj,tady to stahnes…http://www.uloz.to/hledej/?q=postak%20pat
je sorry,ja si nevsimla datumu ![]()
@jane.cz píše:
Ahoj,
moje dcerka se zamilovala do těch dvou - Pata a Freda (Jesse)
Denně nám frčí film a sháním teď plyšové figurky.
Prosím nevíte někdo kde by se daly sehnat?
Děkuji předem za odpovědi
J.
u nás taky frčí,ale plyšové figurky jsem nikde neviděla.
Malému jsem nechala Freda uháčkovat,pak jsme koupili dodávku s Patem a Fredem,a nedávno jsem na MMB sehnala figurky Pata,Freda,Tedda,Arama a paní Novotné za 180 kč.Jsou plastové,a mají ohýbací končetiny.A pak taky máme magnetky.Podívej se na MMB,občas se tam něco vyskytne.
Diky moc, tam jsem sehnala plysaka Pata dneska
Jeste toho kocoura nekde sehnat ![]()
Ahoj, moc prosím o radu, kde je nebo byla k sehnání ta dodávka s Patem? Sháním k Vánocům, ale zatím jsem našla pouze v anglických eshopech… případně kdyby někdo prodával figurky použité, taky by šlo ![]()
Ahojte, obnovuji diskuzi. prosím, nevíte, kde se dají stáhnout všechny díly (řady) Pošťáka Pata? na uloz.to je to po dílech a je to strašně zdlouhavé.. děkuji moc.