postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
25.12.07 20:39

postel

Ahoj, nevíte prosím někdo, kde sehnat pěknou čalouněnou postel? Moc se mi líbí tahle
http://vodni-postel.cz/galery.php?… /> ale je bohužel vodní a dost velká..Chtěla bych max 220×200. Popř.nějaký typ na inspiraci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
25.12.07 21:41

Ahoj anonymní,
sic ti neporadím kde takovou postel sehnat .. ale … máme ju doma. (tedy ne voní) je fakt super, že díky těm bočnicím je o dost širší, takže je místa habaděj, ale kvůli údržbě bych si ju já v životě nekoupila. Je to věčně zapráčený jako blázen, a bohužel jen obyč. vysáváním z toho ten prach jen tak nedostaneš. byla tu dřív než já, takže si nemůžu chvíli poroučet že chcu jinou … ale asi bych si to rozmyslela být tebou. Jinak ale ten prostor … no jo no …

• Citovat
  • Upravit
155
26.12.07 20:03

Ahoj
pokud jsi z Prahy nebo okolí, zkus se podívat na www.degr.cz. Kupovali jsme tam postele +noční stolky a vše bylo ok, dobrá cena i termín dodání. Chceme tam do budoucna objednat i postel pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
24.3.14 19:48

@Gábina ahoj, zrovna poptáváme truhláře na výrobu atypické postele a Degr nám nabídl nejlepší cenu. Mohla bys mi prosím dát vědět, jak se od nich vaše postel osvědčila? Jestli to třeba nebylo z mokrýho dřeva a při sesychání se to nezkroutilo nebo tak něco? Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný