Spálená skvrna na desce sektorky

3006
9.12.07 12:43

Spálená skvrna na desce sektorky

Ahoj!
Mám bílošedou ala mramorovou desku u sektorky z takovýho klasickýho materiálu, co máte asi většina. Včera mi na ni manža postavil strašně rozpálenej hrnec (teda na papír,co na ní byl, aby to nestálo přímo na sektorce :roll: ) a mám tam vypálený hnědý kolo. :cry: :-) Trošku vydrbat to šlo,ale světle hnědý kolečko je pořád dooost viditelný. Teď už na to působí skoro půl hodiny Savo a myslím, že taky nic. Nemáte nápad, jak to vybělit? I když sama tomu moc nevěřím, podle mě to je prostě zničený spálený materiál…chjo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
9.12.07 13:20

Evikule, tak to chápu, to je na zabití…nicméně zkušenost takovou nemám, ale zkus pak po Savu na to nalejt Domestos, co se dává do WC - já používám ten zelený, já to používám tam, kde Savo zklamalo, je to taky pěkná žíravina - ovšem bez záruky - nevím, co to udělá na tý desce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.07 14:27

Radím hezkou háčkovanou dečku :oops:
Radka

• Citovat
  • Upravit
380
9.12.07 20:37

Taky myslim, ze decka to jisti. Jinak mas duvod vyzadovat novou desku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
9.12.07 21:50

Manžel tohle udělal před pár lety ještě když jsme bydleli u našich.
A je mi líto - fakt musela na řadu přijít nová deska. Ta vrchní část byla
prostě spálená a nepomohlo vůbec nic.
Ptala jsem se tehdy kamaráda - moc šikovného stoláře a ten mi poradil
vyměnit manžela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.12.07 08:40

Doporučuju skvrnu nechat, nic kloudného s ní stejně nenaděláš.
Já do své nové (snové) kuchyně plánuju buď desku z kamene (brácha to má, je kameník, může si to dovolit a hlavně je fakt nádherná, bála jsem se, že se to bude štípat nebo praskne po pádu těžšího nádobí, ale nic) nebo alespoň zabudovanou kamennou plochu na odkládání horkých hrnců, na válení těst atd.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný