Postel do obýváku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
9.4.12 14:20

@lucie.t dik, jeste na to v Ikei juknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.4.12 14:31

my máme sklopnou postel, když jsem marod, ležím na gauči anebo rozložím tu postel.
do postele v patře bych nešla, měřím 180cm, tak si to neumím nějak představit a jak už někdo psal, za dvacet třicet let bych se chěla vidět jak tam lezu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
9.4.12 15:16

Tak my máme dobrou zkušenost s patrem. Máme ho ve výšce asi 160 cm, nahoře je tak, aby se tam dalo pohodlně posadit. Já měřím 168 a manžel 178, praštili jsme se jen párkrát, rozhodně to není pravidlem a to pod ní teď chodíme poměrně často. Nemáme žebřík, ale zkosené schody, takže jsem tam v pohodě vylézala i těsně před porodem. Teď máme dole postýlku s mladší dcerou, slézání v noci se taky dalo. A když mi bylo blbě, tak jsem spala dole na gauči, výjimečně se to dá, ale na denní spaní by to nebylo. Až malou přestěhujeme k sestřičce do pokojíku, budou pod ní skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.4.12 15:19
@suik píše:
@lucie.t dik, jeste na to v Ikei juknu…

kdybys nahodou vybirala na ni potah (predpokladam,ze budou mit stejne materialy i na jine typy sedacek), tak pozor, my si vybrali takovy pevny, hrubsi…no vypada uzasne, ale je desne studenej. musime mit na gauci deku, jinak to vazde dost studi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.4.12 18:41

@lucie.t Já teda nevím, ale připadá mi strašně malá, určitě ne pro 3 osoby. Nevíš zhruba rozměr? A to se spí na délku nebo na šířku (jako zleva doprava podle obrázku)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.4.12 19:34

@rejžička
na ceskychstrankach Ikei vubec nemaji rozmery :think: tak kopiruji z anglickych
nechce se mi hledat metr

Rozměry Šířka: 200 cm
Hloubka: 104 cm
Výška: 91 cm
Hloubka sedáku: 71 cm
Výška sedáku: 40 cm Šířka postele: 140 cm
Délka postele: 200 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.4.12 19:39

@lucie.t To seš moc hodná, že si s tím dáváš takovou práci :) , mně by stačil býval i odhad. Takže ono je to rozměrově takové letiště, co? Takže velké dost a dost.
A spí se na tom pohodlně? Jak ji máte dlouho – respektive jde pořád dobře rozkládat, nic se neporouchalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
9.4.12 20:02

ja jsem s ni spokojena, mame ji asi rok a pul, parkrat na ni spala navsteva a ted dost casto manzel, aby se vyspal, ale ten si ji ani nerozklada.
me slo hlavne o to, aby to byla kvalini matrace a ne nekolik kusu, ruzne tvrdych, jak to byva u rozkladacich sedacek, a aby se potah dal sundat a vyprat.
zatim je v pohode, uz sem prala i 2× potah a je to OK.

jo a spi se z leva do prava nebo obracene :mrgreen: no jsou to proste dve matrace, jedna dole (sedaci cast) druha nahore (operka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.4.12 11:28
@Kamila80 píše:
Tak my máme dobrou zkušenost s patrem. Máme ho ve výšce asi 160 cm, nahoře je tak, aby se tam dalo pohodlně posadit. Já měřím 168 a manžel 178, praštili jsme se jen párkrát, rozhodně to není pravidlem a to pod ní teď chodíme poměrně často. Nemáme žebřík, ale zkosené schody, takže jsem tam v pohodě vylézala i těsně před porodem. Teď máme dole postýlku s mladší dcerou, slézání v noci se taky dalo. A když mi bylo blbě, tak jsem spala dole na gauči, výjimečně se to dá, ale na denní spaní by to nebylo. Až malou přestěhujeme k sestřičce do pokojíku, budou pod ní skříně.

ahoj,tak nějak by to myslím bylo i u nás,v té výšce…a můžu se zeptat,jak máte rozměrově obývák??a je něco,co ti třeba vadí u té postele?nebo vše o.k.?jsem zvědavá,že? :) a máte to na noze podepřené nebo uchycené do stropu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.4.12 12:16

@peprle
psala jsem, že my patro máme. Máme k němu taky schody a patro je uchycené na zdi, takže nic dole nepřekáží. Zabírá cca třetinu plochy obýváku, pod ním je presne 2m výška a nahoře tak, že já si se svými 180cm sednu na matraci tak, že mám nad hlavou asi dva cm, takže skoro jak na míru :-)

Tady je foto, je to původní foto kdysi z realitky (kupovali jsme uz takto s patrem), nicméně, tu pohovku a obývací stenu pod patrem s televizí jsme zachovali (pochopitelne nasi, ne to, co je na fotce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
10.4.12 12:55
@peprle píše:
ahoj,tak nějak by to myslím bylo i u nás,v té výšce…a můžu se zeptat,jak máte rozměrově obývák??a je něco,co ti třeba vadí u té postele?nebo vše o.k.?jsem zvědavá,že? :) a máte to na noze podepřené nebo uchycené do stropu?

Obývák máme velký, cca 3,5×5 metrů. Máme to podepřené na noze. Báli jsme se, že ten sloup bude starší holce vadit, ale hned se s ním „skamarádila“ a spíš se jí líbí, běhá kolem něho. Jediné, co mi vadí, je převlíkání povlečení, ale to já nedělám nijak zvlášť často. A nebylo to pohodlné, když se malá budila v noci třeba čtyřikrát, ale to netrvalo dlouho, zatrhla jsem jí to. :-) A ještě mě napadá, že asi nepřipadá v úvahu brát si mimino do postele, teda aspoň já bych se bála. Ale já nebrala do postele ani starší, i když tehdy jsme ještě patro neměli. Klidně se ptej, od toho ta diskuze je. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baf
8.4.13 17:12

Ahoj, chtěla bych poprosit o pomoc. Pokojík je celkem malý, a tak jsme se rozhodli, že malé pořídíme patrovou postel. Výška stropu jsou asi 2 metry. Ta postel má výšku cca 140 cm na zemí( možná o něco víc). Myslíte, že by to šlo?
Nebylo by tam nahoře málo místa( výškově)? Děkujem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3905
8.4.13 18:02
@kacabus píše:
Nad tou variantou jsem taky u nás přemýšlela…jenže pak jsem si spočítala, kolik mě a mýmu muži bude za 20 let(minimální doba po kterou děti budou doma) a vyšlo mi že manžel by se v 60 letech šplhal někam ke stropu do postele…my se nakonec rozhodli pro prodej stávajícího bytu a jdeme do většího…Známý ale mají rozkládací pohovku…taky řešení…

pobavila jsi, me ;),z tehle stranky jsme na tom stejne i s vekem manzelu, no a taky jsme sli do vetsiho, sice se musime par mesicu uskromnit, ale bude to dobre :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
8.4.13 19:12

@joanee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak už jsme to vyřešili a jsme ve větším :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.5.13 19:56

@kacabus super :palec:, urcite je to dobře reseni 8), protože ty mistnosti by jsme stejne nenafoukly :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný