Postel z masivu - doporučení

Elenentka
21.2.15 19:05

Postel z masivu - prosim doporucte

Chteli bychom poridit novou postel (jednoluzko), ktera by slouzila nejdriv prilezitostne pri navstevy, a az prcek povyroste, tak jako postel pro dite. Proto by jsme chteli kvalitnejsi, z masivu.
Na netu neni treba dlouho hledat, nabidek je milion… A zjistila jsem, ze jak se rika - nejhorsi je moznost vyberu :-) je toho tolik, ze se bojim kupovst „naslepo“, aby clovek za ty penize vybral taky kvalitu.
Proto se obracim sem, budu rada za overene tipy, jakou 0odtsl, odkud, z jakeho idealne dreva, a proste veskere uzitecne postrehy. Diky :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
21.2.15 19:11

Děti i my máme z Gazelu a spokojenost. A je to masiv smrk nebo borovice ani nevím :mrgreen: K těm jednolužkovým jde navíc koupit spojovací díl a udělat ze dvou patrovou postel, nebo zvyšovací díl a je z toho takováta zvýšená postel s prostorem na hraní nebo něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.2.15 19:17

Je masiv a masiv :mrgreen: my máme borovici, takže těžce levnější masiv, a slouží už devátý rok a je stále krásná, dřevo je krásné.
Kvalitní krásné věci má domestav, má k tomu i krásnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
21.2.15 19:25

Radim rozmyslet si to dobře druh dreva, odstin..Ja pro dceru kupovala postel z borovice v prirodni barve a ted vse musim kupovat taky z toho, prestoze by se mi třeba libilo něco jiného, nedomyslela jsem to. Takze třeba regaly, psaci stul, skrin atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.2.15 19:27

spime.cz
perfektní přístup, poradenství, kvalita, výroba v čr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.2.15 19:28

Máme pro děti postele odtud www.postele-palandy.cz a jsme moc spokojení (y)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.2.15 19:30

Jinak materiál… známý truhlář říká „dub je dub“ a má pravdu. tvrdé dřevo. my soi taky pořídili dub. nicméně mi to do dětského pokojíčku přijde jako zbytečný luxus, takže bych klidně vybrala levnější variantu. pak záleží na vkusu a třeba taky na momentální akci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.2.15 19:57

@PetiteFillette Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.2.15 20:11

Nevím, odkud jste, ale třeba zrovna ze severní Moravy: http://stolarstvi-z.cz/…erie-posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
21.2.15 20:40

My máme postel od http://www.spacisystemy.cz/…_masivu.html , mohli jsme si vybrat typ i dřevo. Máme olši a postel je fakt masivní, ani se nehne :-D takže bych řekla slušná kvalita. A byla tak obdobně drahá jak jinde… Moc drahá nebyla, my kupovali i s matracema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
21.2.15 20:57

Mame krasne dubove postele od Jelinka, pro nas uz asi 12 let, ted i pro vsechny tri deti, jsme moc spokojeni. :palec:
 http://www.jelinek.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
22.2.15 08:00

Moc vsem dekuju! Vrhnu se na ty odkazy, a verim ze neco vybereme :-)

• Citovat
  • Upravit
873
23.2.15 08:23

Ahoj. Zrovna jsem řesila něco podobného. Dočetla jsem se různě, že nejkvalitnější postele z masivu jsou dub a buk. Levnější varianty pak smrk a borovice. Ještě záleží na tloušťce materiálu. My nakonec objednali dětskou postel od světa spánku. Mají tam z materiálu smrk, jádrový buk a buk. Rozměr 90×200 a jde tam přidělat ta bočnice, aby malý nespadl. Teď čekáme až nám dojde. Od této firmy máme již manž ;) elskou postel asi tři roky a jsme spokojení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí