Postinor a kojení

Anonymní
22.5.11 23:23

Postinor a kojení

Ahoj holky, plně kojím pětiměsíční miminko, ještě jsem neměla od porodu menstruaci a selhal nám kondom. Šly byste do Postinoru nebo riskovaly miniinterupci?? :-?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
eMaminka
22.5.11 23:47
Anonymní píše:
Ahoj holky, plně kojím pětiměsíční miminko, ještě jsem neměla od porodu menstruaci a selhal nám kondom. Šly byste do Postinoru nebo riskovaly miniinterupci?? :-?

postinor se při kojení brát určitě nesmí… miniinterupce..? nikdy… si mimčo nechte.. osud.. to zvládneš… budeš mít jak dvojčátka a pak už pokoj ;)

• Citovat
  • Upravit
9622
23.5.11 07:00

No mamka po Postinoru přestala kojit, mlíko je asi potom hnusný…Ale jako pokud to dítě nechceš, tak radši ten Postinor než miniinterrupci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 07:51

Postinor se při kojení může, i když to asi není ideální.

K dotazu - já toto taky teď řešila, kojím půlroční mimino, už máme tři děti. Ale u nás to bylo ještě jiné - beru HA, ovšem brala jsem antibiotika - no a na to jsme zapomněli. Takže byl nechráněný styk.

Volala jsem svému gyn. dr. a ten mi řekl, že mi Postinor nenapíše, že je u mě hodně malá šance na otěhotnění. Takže jsem to riskla a příští týden budu radši dělat test.

Záleží, jestli bys s miniinterrupcí měla problém (myslím při rozhodování), kdyby ne, asi bych to riskla bez Postinoru…
Nebo si taky zavolej svému dr., jaký má názor. :think:

• Citovat
  • Upravit
3396
23.5.11 08:09
Anonymní píše:
Ahoj holky, plně kojím pětiměsíční miminko, ještě jsem neměla od porodu menstruaci a selhal nám kondom. Šly byste do Postinoru nebo riskovaly miniinterupci?? :-?

ahoj, jestli plně kojíš a pořád nemáš pravidelný cyklus, tak je tam hodně malá šance, ale raděj se poraď s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.17 16:09

Ahoj, mám 5. měsíčního syna, kterého kojím a dnes nám s manželem praskl kondom. Hormonální antikoncepci neberu, nechtěla jsem mu v mléku předávat chemii a teď tohle… Máte prosím někdo zkušenost s
braním postinoru během kojení? Prý by se potom nemělo asi 6 hod. kojit a místo toho odsávat, nevíte někdo jak dlouho to může v tom mléku zůstat a kolikrát bych měla asi tak odsávat, aby to bylo alespoň trochu ok? Strašně mě to štve, nejraději bych se na to vykašlala, ale děsí mě, že bych mohla otěhotnět. Navíc jsem před cca 14 dny dostala 1. menstruaci po porodu, takže, kdybych pak měla cyklus zase 28 dní, tak by to vycházelo zrovna na plodné dny. :zed: Budu ráda, když se se mnou podělíte o vaše zkušenosti. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1