Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky to je normalni stav, kdyz nasazujes antiko, muze trvat cely prvni mesic spineni atd…nez se to upravi. ![]()
Já, když brala dřív antiko, tak mi to taky dělala.. klidně měsíc špinění, mě na to dala Mudra Ascorotin, prý trvá než se srovná děložní sliznice.. nicméně mě to dělala každá antiko v tabletách, tak jsem pak měla Evru-náplasti a bylo to v pohodě..
Mám dotaz.. beru HA chloe více než rok a půl a ted se mi poprvé stalo, že vůbec nepřišla menstruace, těhotná být určitě nemůžu, protože jsem více jak půl roku neměla s nikým styk.. vždy jsem v přibližně ve stejnou dobu brala prášek.. může semnou být něco v nepořádku? od příštího měsíce mám novou antikoncepci - Lindynette, tak doufám bude vše ok.. máte s tím někdo zkušenosti?
dík za radu..
Ahoj holky,
ted neco pres rok po porodu,jsem zacala opet uzívat antikoncepci Chloe,ted jsem na prvním platícku.Tabletu jsem vzala,tak jak se ma-první den menstruace,problem je v tom,ze ta menstruace trva uz asi 10.den.Je sice od 5.dne slaba,ale mám ji.
Myslíte,že to je tím,že si na ty tablety musí tělo zase zvyknout? Stalo se Vám to taky?
Díky