Nuvaring a krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
15.5.11 10:43

nuvaring

Ahojík všichni,Nuvaring jsem si zavedla prvně před 16 dni a stále celou dobu krvácím a neni vidět,že by to přestávalo naopak zesilovalo.Stalo se vám to taky při prvním kroužku?Mam sto chutí ho vyndat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5200
15.5.11 10:59

ahoj,ano,ja pri nem spinila cely mesic..ale pak uz pohoda.zkus to vydrzet,me dal dr i prasky.nothisteron,ci tak nejak,ale nakonec jsem je nepotrebovala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
15.5.11 11:04

Ahojky, já jsem ho taky měla, špinila jsem trošku déle, ale ne nějak moc. Zkus zavolat své dr. ale myslím že to bývá na záčátku antikoncepce normální. Určitě budeš spokojená, je to sice drahá, ale skvělá antikoncepce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.11 11:06

Ja mam uz pres rok a nemuzu si vynachvalit. Ale kamaradce taky nesedl, tak jeste zkusit vydrzet cca to jedno baleni - tri mesice nebo radeji zavolat gyndari, jestli je toto normalni.

Nepamatuju si, co je v pribalovem letaku - tak jeste koukni tam. Vyndat ho muzes vzdycky…Jinak preju at se to „usadi“ a dobre slouzi…

• Citovat
  • Upravit
2
15.5.11 11:19

Já moc děkuji za zprávičky a za podporu,zkusííííím ještě vydržet :-) a uvidím.Zdá se mi to jako užasná antikoncepce,ale tohle mi začalo odrazovat.Snad se to upraví a bude vše ok :-) Děkujiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
15.5.11 13:18

mně se to stalo taky i kdžy ne od začátku zavedla jsem první kroužeka ke konci to začalopak sejmzavedla druhý a stále jsem špinila no pak letěl ven a měla jsem klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.8.11 09:56

Zkusim ozivit tuto diskusi - zkusila jsem si Nuvaring vyndat a usetrit dva krouzky s tim, ze az ho budu potrebovat, tak za dva mesice zase zavedu…

Ovsem po vyndani a klasickem odmenstruovani jsem porad asi tyden dva spinila, coz mne tak rozcilovalo, ze jsem si ho zase vzala, i kdyz minimalne na mesic zbytecne… :wink:

Stalo se Vam to take - nebo mely jste nejake potize pote po vyndani a nepouzivani? Diky za info.

• Citovat
  • Upravit
24798
2.8.11 09:59
Hanka1 píše:
Zkusim ozivit tuto diskusi - zkusila jsem si Nuvaring vyndat a usetrit dva krouzky s tim, ze az ho budu potrebovat, tak za dva mesice zase zavedu…

Ovsem po vyndani a klasickem odmenstruovani jsem porad asi tyden dva spinila, coz mne tak rozcilovalo, ze jsem si ho zase vzala, i kdyz minimalne na mesic zbytecne… :wink:

Stalo se Vam to take - nebo mely jste nejake potize pote po vyndani a nepouzivani? Diky za info.

Obecně jakákoli hormonální antikoncepce bude dělat neplechu, když by se brala takhle přerušovaně, kdy se ti hodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.8.11 10:17

Ja ji beru jiz dva roky k moji spokojenosti, ale kdyz jsem si chtela udelat dvoumesicni vypadek tak mne dost neprijemne prekvapilo to spineni, jinak ji planuju opet brat dlouhodobe, takze mne zajima nazor nekoho kdo ji vysadil - jestli mel nebo nemel problemy…

takze dekuju za pouceni, vim ze si nemuzu zobal antikopilule nebo vyndavat ci nandavat Nuvaring jak se mi zlibi… :wink:

• Citovat
  • Upravit
24798
2.8.11 10:46
Hanka1 píše:
Ja ji beru jiz dva roky k moji spokojenosti, ale kdyz jsem si chtela udelat dvoumesicni vypadek tak mne dost neprijemne prekvapilo to spineni, jinak ji planuju opet brat dlouhodobe, takze mne zajima nazor nekoho kdo ji vysadil - jestli mel nebo nemel problemy…takze dekuju za pouceni, vim ze si nemuzu zobal antikopilule nebo vyndavat ci nandavat Nuvaring jak se mi zlibi… :wink:

Jo jasně… ale když někdo špiní při nasazování HA, někdo asi může špinit po vysazení, než se to srovná… a pak zas hned nasazovat znova :think: , asi bych oželela ty prachy a byla v klidu a užívala bez přerušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.8.11 11:20

vzdyt taky jo, jsem si rikala ze usetrim nakych sest stovek za dva krouzky, ale to spineni mi za to nestalo, zvlast kdyz ho budu pouzivat i nadale, pac jsem s nim fakt moc spokojena.

Jen mi tak hloda v hlave, co bude az ho budu chtit vysadit, jestli mi to cyklus nerozhodi uplne, predpokladam ze do klimakteria cca jeste nakych 10-15 let ho mit nebudu…

• Citovat
  • Upravit
3
30.12.12 15:29

pomoc

Dobrý den, mám jeden dotaz… nuvaring beru už asi třetím rokem a poslední dobou se mi stává že ikdyž mám nuvaring a nemám menstruovat tak špiním nebo vyloženě krvácím… stalo se to už některé z vás? děkuji za odpověď… doufám že tato diskuse pořád funguje i přesto že poslední příspěvek byl v minulém roce. Děkuji Katka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101465
30.12.12 17:27

@uzlinka01 A ty ho zavádíš bez pauzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.12 20:28

Nene mám pauzu… sice ne pokaždý po 3 týdnech ale někdy jednou vynechám týden bez kroužku a hned po 3 týdnech si zavedu nový kroužek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101465
30.12.12 20:47

@uzlinka01 Tak ona MS nebo špinění může pak v tomhle cyklu přijít i tak, přece jen ty dávky hormonů jsou tam co nejmenší… nebo jsem tě špatně pochopila a špiníš „mimo termín“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí