Nuvaring a krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
31.12.12 18:28

Přávě že krvácím nebo špiním když mám kroužek v sobě… a nevím jestli se to může stát nebo je něco v nepořádku..tak sem se chtěla zeptat…děkuji za rady :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.1.13 19:10

Já mám zas trochu jiný problém… když chci udělat pauzu po třech týdnech (vždy vysazuju v pondělí), tak to dostanu až někdy v sobotu. Přitom když jsem si ze začátku zavedla svůj první kroužek, tak se menstruace dostavila po vysazení normálně do tří dnů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lidusha
17.4.13 12:01

Nuvaring po 3 letech

Zdravim, stal se mi prave podobny problem jako jine ctenarce. nuvaring beru asi 3 roky, vzdy vse slapalo podle hodinek, ale najednou jsem vcera zacala spinit/temer krvacet (de facto tyden pred radnym terminem) prestoze mam krouzek vyjmout az v sobotu. trochu me to vylekalo. zacala jsem posledni 3 tydny dost intenzivne cvicit, myslite ze to s tim muze mit spojitost? mate nekdo podobnou zkusenost? a co poradite? predem diky.

• Citovat
  • Upravit
3429
17.4.13 12:08
@lidusha píše:
Zdravim, stal se mi prave podobny problem jako jine ctenarce. nuvaring beru asi 3 roky, vzdy vse slapalo podle hodinek, ale najednou jsem vcera zacala spinit/temer krvacet (de facto tyden pred radnym terminem) prestoze mam krouzek vyjmout az v sobotu. trochu me to vylekalo. zacala jsem posledni 3 tydny dost intenzivne cvicit, myslite ze to s tim muze mit spojitost? mate nekdo podobnou zkusenost? a co poradite? predem diky.

Jak často děláš týdenní pauzu? Jestli máš pauzu každý měsíc, mohl by to být gynekologický problém, např. cysta. Jestli pauzu neděláš tak často, mohlo by to být tím. Každopádně radím obrátit se na gynekologa. Stalo se mi to u jiné antikoncepce, dělali mi komplet vyšetření, utz a taky brali hcg, i těhotenství může způsobit špinění. Doktor doporučil změnit antikoncepci a od té doby problémy nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lidusha
17.4.13 12:19

Menim pravidelne, dokonce jsem si na to stahla aplikaci do mobilu protoze jsem v tom chtela mit poradek :) A tato epizoda mi prave ten muj trilety poradek narusila. Diky za radu, rozhodne se obratim na gynekologii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.14 16:54

Ahoj holky.
Zkusím, jestli se mi tady někdo ozve.
Mám stejný problém jako zakladatelka diskuze. Chtěla jsem se jí zeptat, jak to dopadlo. Beru ascorutin už 4 den 6 tablet denně. Menstruace 14 den a stále je. Už mě to nebavííííííí :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1749
18.11.14 13:23

Já krvácela celé první 3,5 týdne ( 3 týdny s kroužkem, 4 dny po vyndání ). Ascorutin jsem brala taky a nepomáhal. Od 2. kroužku už všechno, jak má být ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 16:10

Šilenost :D :D :D ale děkuji za odezvu.. je to trochu povzbuzující…

• Citovat
  • Upravit
3
21.7.18 23:07

Prodlouzeni/zkraceni cyklu za pomoci Nuvaringu

Dobry vecer!
Chci se zeptat vas zdejsich, zkusenejsich.. :)
Nuvaring pouzivam prvni mesic. Prichazi den, kdy bych si ho po 3 tydnech mela vyndat. Menstruaci bych pak ale podle letacku mela dostat presne na den, kdy mam jet za pritelem (mimo Cr). Chtela jsem proto prozkoumat moznosti, jak termin prichodu menstruace aspon trochu ovlivnit. Jednou variantou je hned zavest dalsi krouzek a ms tak oddalit. Za ucinek to ma tedy to, ze se ms naprosto preskoci na jeden mesic? Mate s tim zkusenost? Taky se bojim, ze si tim naprosto rozhazim cyklus.. urcite to pro telo nebi nic zdraveho..
Dalsi moznosti je krouzek vyndat treba alespon o den driv (to pisou v letacku, ze je mozne). Sestricka meho pana doktora mi ale rekla, ze v takovem pripade by zase antikoncepce nemusela fungovat naplno..
Jsem opravdu na vazkach. Mate pro me, prosim, nektera radu?
Jinak Nuvaring nevypadava, nevim o nem. Ale spinim, dost. Ale pry je to v prvnich trech mesicich normalni.
Diky, Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
21.7.18 23:17

@Wawe Klidně můžeš hned nasadit další, ale jestli špiníš už teď, tak je dost pravděpodobné, že budeš ještě o něco víc. A stejn to není žádný cyklus, tak si nemáš co rozhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.7.18 07:18

@Wawe ahoj,já jsem špinila první dva kroužky,dr.mi potom doporučila třetí kroužek bez přestávky, a od třetího kroužku o.k. Celý 3/4 rok v pohodě a teď před dovolenou zase od menstruace dva týdny špiním.V sobotu jedeme na dovolenou a já nevím co s tím.Kroužek jsem vyndala o 4 dny dříve a doufám že menstruace v pondělí dorazí,kroužek nasadím a do soboty budu mít klid.Jak je to s ochranou bohužel nevím,moje dr.má dovolenou.Holt se musíme chránit ještě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.7.18 13:35

@j.a.n.i1 no rozhodit si prirozeny cyklus menstruace.. to preci logicky urcite pro telo neni idealni. Jednou jsem to udelala za pomoci nejakych prasku a telo se hodne vzpouzelo.. ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.7.18 13:38

@pralinka2727 diky za zkusenost. A kdyz jsi vlozila dalsi krouzek hned, mela jsi ho v sobe dalsi tri tydny, nespinila a pak az dostala ms? Protoze sestricka mi rekla, ze i pri vlozeni hned dalsiho krouzku muzu ms necekane dostat.
Kazdopadne drzim palce na dovolenou. Budu resit podobny problem za tri tydny. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
22.7.18 15:54

@Wawe Ale kdyz beres HA, tak zadny prirozeny cyklus nemas, takze je celkem jedno po jake dobe je pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
23.7.18 05:56

@Wawe při třetím kroužku špiněni odeznělo a pak normálně mentruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí