Postinor a pozdější účinky

Anonymní
29.8.23 21:15

Postinor a pozdejsi ucinky

Ahoj holky, vim, ze si asi budete klepat na celo, ale potrebuji se z toho asi vypsat a zeptat se, kdo ma jakou zkusenost.
S partnerem jsme uz nejaky ten patek, vek pres 30.. pred mesicem jsme meli nechraneny sex s dokoncenim “uvnitr”.. bylo to neplanovane a po domluve (teda spis z jeho strany) jsem si vzala druhy den za cca 14 hodin Postinor. Pak se nam to rozlezelo v hlave a dost jsme diskutovali a sveho cinu litovali a dohodli jsmw se, ze tomu nechame volny prubeh a nasledne jsme meli nekolik styku nechranenych. Dostala jsem to cca po tydnu po uziti Postinoru cca 3 tydny pred planovanou menstruaci. Ted jsem v planovanem terminu nic samozrejme nedostala, ale vse prisuzuju k tomu prasku.
Ale.. citim se uplne “nesva”, unavena, pres den pocity ma zvraceni a bolesti bricha, nafoukle bricho az tvrde. Muze to patrit i po 3 tydnech k ucinkum toho prasku?
Samozrejme ke sve doktorce jsem volala, ale sestricka me odbyla akorat slovy, ze je na dovolene a ze nejblizsi termin je za 14 dni.
Jsem z toho nesva.. jestli mi to nezpusobilo nejake zdravotni komplikace, do te doby jsem mela menstruaci pravidelnou a vse v poradku. Bohuzel uz zpatky to nevratime..

Dekuji za trpelivost a predani svych zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35691
29.8.23 21:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vim, ze si asi budete klepat na celo, ale potrebuji se z toho asi vypsat a zeptat se, kdo ma jakou zkusenost.
S partnerem jsme uz nejaky ten patek, vek pres 30.. pred mesicem jsme meli nechraneny sex s dokoncenim “uvnitr”.. bylo to neplanovane a po domluve (teda spis z jeho strany) jsem si vzala druhy den za cca 14 hodin Postinor. Pak se nam to rozlezelo v hlave a dost jsme diskutovali a sveho cinu litovali a dohodli jsmw se, ze tomu nechame volny prubeh a nasledne jsme meli nekolik styku nechranenych. Dostala jsem to cca po tydnu po uziti Postinoru cca 3 tydny pred planovanou menstruaci. Ted jsem v planovanem terminu nic samozrejme nedostala, ale vse prisuzuju k tomu prasku.
Ale.. citim se uplne “nesva”, unavena, pres den pocity ma zvraceni a bolesti bricha, nafoukle bricho az tvrde. Muze to patrit i po 3 tydnech k ucinkum toho prasku?
Samozrejme ke sve doktorce jsem volala, ale sestricka me odbyla akorat slovy, ze je na dovolene a ze nejblizsi termin je za 14 dni.
Jsem z toho nesva.. jestli mi to nezpusobilo nejake zdravotni komplikace, do te doby jsem mela menstruaci pravidelnou a vse v poradku. Bohuzel uz zpatky to nevratime..Dekuji za trpelivost a predani svych zkusenosti.

Je to velká hormonální nálož no :nevim:
Můžeš si zkusit udělat test když jste pak měli dál nechráněný styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
29.8.23 22:45

Jak je to dlouho od prvního dne poslední MS? Pokud více jak měsíc, zkusila bych test. Pokud by byl negativní, přisuzovala bych to Prostinoru. Je to velký driák 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.8.23 22:55

Muzes byt hormonalne rozhozena, plus nejaka ta sugesce a prehnane pozorovani se, pokud o tehotenstvi stojis…jinak ja brala minuly mesic norethisteron na oddaleni menses a ted mam pred ms a Pms hruza, takove jsem dlouho nemela, hlavne teda, co se zravosti tyce 8o :lol: Snedla bych i slona a nedelam nic jineho nez, ze do sebe neco cpu :cert: 8o :lol: A to nemivam v takove mire…Takze ty hormony mohou pusobit jeste nejakou dobu, nez se to srovna, ona je to takova retezova reakce, kdy v tom tele, vse souvisi se vsim a ty ucinky se projevuji postupne ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1