Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte.. Chtěla bych se zeptat na postinor, včera nám to s přítelem ujelo a mám hrozný strach z otěhotnění.. Někde píšou, že je postinor volně k prodeji a někde zase, že ne, tak jak je to? ![]()
@CokeLady To jsme právě ted dočetla, ale nevěděla jsem právě jestli to fakt schválily, jsem pár týdnů po porodu a nechci aby si doktro myslel, že jsme nějaké zvížata, co se neumí ovládat
![]()
Kamarádka ho nedávno chtěla koupit a třeba u nás ho v žádné lékárně nemají
a to nejsme žádnej zapadákov. Prej od té doby co je volně přístupný prostě není, ale prodali jí nějakou náhražku za to, byla to jen jedna tabletka
Dnes jsem byla u doktora pro Escapelle. Okolnost to vyžádala. Je pouze na předpis. V lékárně mi řekli, že volně prodejný postinor stahovaly z prodeje. U doktora jsem platila poplatek za předpis Escapelle 150Kč a v lékárně 467Kč za samotný prášek. Nouze žádá činy. Cyklus to rozhodí, ale za nějakou dobu se to zase samo spraví. Špatně mi není. Jsem spokojena.
Tohle psala jedna holka v jiné diskuzy, tak už nevim co si mam myslet..
Stačí dát hledat v eshopech, tam se i člověk dozví, jestli je to na předpis nebo ne
Tvl, dvě tablety za šest stovek
já ho kupovala před lety, tehdy tam byly tablety čtyři a stál nějak do dvou stovek. ale byl na předpis… i když tedy já se dostavila do lékárny i s přítelem v nočních hodinách, udělali jsme na lékárnici smutné oči a ona ho prodala i tak ![]()
Nedávno nám to taky uklouzlo
dali jsme 600kč
do lékárny občanku sebou /doklad/
M.
Oproti obcance je na základě vyplnění krátkého dotazníku k dispozici jak Escapelle, tak Postinor, oboji bez receptu. Efekt stejny, Escapelle jedna tableta, Postinor dvě.
Ahoj..je to necelých 14 dní co jsem si ho kupovala…není na předpis, jen je lepší si zajet do nějaké větší lékárny, kde je jistota, že ho budou mít. Platila jsem 621,–…vylpnila jsem dotazník, pan lékárník si zadal do databáze moje číslo OP…jinak zkušenosti, všude se tu píše jak je po něm zle…musím říct, že mi relativně nic nebylo, jako bych ho nepožila, jen jsem po něm byla strašně unavená, mám trochu návaly a sem tam zimnici…jinak nic hrozného, ale každé tělo asi reaguje jinak…