Postinor bez předpisu nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
17.8.13 08:32

Postinor bez předpisu nebo ne ?

Ahojte.. Chtěla bych se zeptat na postinor, včera nám to s přítelem ujelo a mám hrozný strach z otěhotnění.. Někde píšou, že je postinor volně k prodeji a někde zase, že ne, tak jak je to? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stazinka09
17.8.13 08:35

@Kajkamajka
pokud je Ti víc než 16let je volně k prodeji v lékárně…

• Citovat
  • Upravit
20
17.8.13 08:36

A kolik tak stojí prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.8.13 08:40

@CokeLady To jsme právě ted dočetla, ale nevěděla jsem právě jestli to fakt schválily, jsem pár týdnů po porodu a nechci aby si doktro myslel, že jsme nějaké zvížata, co se neumí ovládat :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papach

Postinor je volně prodejný a ceny kolem 600kč.

• Citovat
  • Upravit
41882

@Kajkamajka myslim kolem 560,– co jsem našla na eshopech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
17.8.13 08:44

Kamarádka ho nedávno chtěla koupit a třeba u nás ho v žádné lékárně nemají :nevim: a to nejsme žádnej zapadákov. Prej od té doby co je volně přístupný prostě není, ale prodali jí nějakou náhražku za to, byla to jen jedna tabletka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.8.13 08:45

Děkuju holky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.8.13 08:49

Dnes jsem byla u doktora pro Escapelle. Okolnost to vyžádala. Je pouze na předpis. V lékárně mi řekli, že volně prodejný postinor stahovaly z prodeje. U doktora jsem platila poplatek za předpis Escapelle 150Kč a v lékárně 467Kč za samotný prášek. Nouze žádá činy. Cyklus to rozhodí, ale za nějakou dobu se to zase samo spraví. Špatně mi není. Jsem spokojena.

Tohle psala jedna holka v jiné diskuzy, tak už nevim co si mam myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.8.13 08:59

Stačí dát hledat v eshopech, tam se i člověk dozví, jestli je to na předpis nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
17.8.13 09:02

Tvl, dvě tablety za šest stovek 8o já ho kupovala před lety, tehdy tam byly tablety čtyři a stál nějak do dvou stovek. ale byl na předpis… i když tedy já se dostavila do lékárny i s přítelem v nočních hodinách, udělali jsme na lékárnici smutné oči a ona ho prodala i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.13 09:11

Nedávno nám to taky uklouzlo
dali jsme 600kč
do lékárny občanku sebou /doklad/
 M.

• Citovat
  • Upravit
935
17.8.13 09:16

Oproti obcance je na základě vyplnění krátkého dotazníku k dispozici jak Escapelle, tak Postinor, oboji bez receptu. Efekt stejny, Escapelle jedna tableta, Postinor dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
17.8.13 10:45

Ano daji ho již bez predpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.13 11:29

Ahoj..je to necelých 14 dní co jsem si ho kupovala…není na předpis, jen je lepší si zajet do nějaké větší lékárny, kde je jistota, že ho budou mít. Platila jsem 621,–…vylpnila jsem dotazník, pan lékárník si zadal do databáze moje číslo OP…jinak zkušenosti, všude se tu píše jak je po něm zle…musím říct, že mi relativně nic nebylo, jako bych ho nepožila, jen jsem po něm byla strašně unavená, mám trochu návaly a sem tam zimnici…jinak nic hrozného, ale každé tělo asi reaguje jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí