Postinor - názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
23.7.16 20:09

Já to fakt nechápu, ty holčiny. Kondomem se člověk chrání snad nejen před otěhotněním… Mám zkušenosti i ze života v zahraničí a od nás na Západ je zcela běžné, že partneři jdou na testy předtím, než spolu začnou spát bez kondomu. To samé antikoncepce… Na domluvě obou partnerů nehledě na to, že chlap ještě polovinu by měl hradit… Ach jo, kdy ty ženy dostanou rozum? V tomhle asi budu za „feministku“. Je to věc obou a postinor je samozřejmě hormonální dryák, ale to je prostě asi jako hovořit do zdi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.16 20:27

@Ondrášovka.N
Je volně prodejný, už nechtějí ani občanku. Jen tě upozorní na kontraindikace dávkování a tak…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.16 20:40

A ještě doplním, já měla escapelle místo postinoru (bere se jen jedna). Menstruace přišla cca o týden dřív a předcházelo jí týdenní špinění. Další cyklus už byl normálně.
Rozdíl mezi mnou a tvoji kamarákou je ten, že když se ona narodila, já už byla plnoletá. Mám 2 děti a další už plánovaně nechci…

• Citovat
  • Upravit
1226
23.7.16 21:33

@theressapoch Ráda si s kámoškou napíšu o svých zkušenostech - taky jsem ho vzala (z vážných zdravotních důvodů), a to asi 20 hodin PO. Asi měl poněkud opačný efekt, protože mi tu teď spinkají dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.16 21:43

@Nsoci Dokonce dvojčátka? :) Tak to moc Postinor nefungoval, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.7.16 21:49

@Petule030 Spíš máme podezření, že s těma hormonama zamával úplně obráceně a vděčíme mu za dva balíčky :lol: Teď už se tomu můžu smát, ale při tehdejším zjištění mi teda skutečně do smíchu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.7.16 12:55

To je hodně blbá. Kvůli jednomu styku si narve do těla hormonální bombu, která jí dost pravděpodobně rozhodí cyklus, klidně se může stát, že pak bude měsíc špinit.

Vyřiď jí, že když už se tak rozhodne, ať prosouloží minimálně celou noc, ať to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.11.17 20:36

Ahoj, zeptam se v pondeli mi skoncila klasicka menstruace a v utery 4 dny zpatky se nam stala nehoda. Praskl kondom ale jeste pred sexem jsem uzila globuli dle navodu pharmatex ( spermicidni cipky ) + jsem ihned po nehode bezela do lekarny a cca do hodiny uzila postinor pro jistotu.3 dny me bolelo v podbrisku a prvni den mi bylo zle od zaludku to jsou vedlejsi ucinky postinoru vim ale ma otazka zni zda je sance ze bych mohla byt i pres to tehotna? vzdy jsem po postinoru 3 den krvacela ale ted nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí