Postinor - názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
426
23.7.16 17:25

Postinor- názor

Zdravim :) mam takovy dotaz, moje 18-ti leta kamaradka. Jeste panna, nikdy neuzivala zadnou antikoncepci. Se domluvila se svym klukem, ze ji po jejich prvnim sexu koupi postinor. Proc nechteji kondom mi nerekla, snazila jsem se ji to nejak vyvratit. Ale vsechno co jsem nasla, ze je to hormonalni driak a tak. Na to mi rekla, ze ji to nevadi. Vymluvit si to snad nakonec nechala. Ale i tak by me zajimalo, proc to ty dnesni holky chtej resit takto. To uz to opravdu neni tak zle? Moc by me zajimal vas nazor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
426
23.7.16 17:28

Tak uz jsem se dozvedela, proc nechce antikoncepci. Protoze se boji gynekologa. Nikdy pry u zadneho nebyla :? A proto ji postinor prijde jako dobry napad, protoze neni na predpis :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
23.7.16 17:33

A jak to hodlá dělat dá, po dalším sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.7.16 17:36

@vokishka asi dalsi…a dalsi…a dalsi prasky „po“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
23.7.16 17:52

@theressapoch tak to at sexuje jen občas nebo se nedoplatí :mrgreen:. To neni antikoncepce, nebo ten kondom když nechce k doktoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.16 17:57

Hlavně se nesmí, pokud se poslední měsíc bral. Jak jsem se dozvěděla v lékárně, když jsem ho nedávno potřebovala…
A také se nesmí při „jánevímjakém“ (myomy?? :think: ) onemocnění, což pokud nepůjde ke gynekologovi, nezjistí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15391
23.7.16 18:01

A to ten postinor chce brát kolikrát měsíčně? :think: :think: :think:

A že se někdo bojí gynekologa? :mrgreen: Já jdu radši teda na gyndu, než k zubaři :mrgreen:
Pokud k němu nechce, tak ať používají kondomy :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
23.7.16 18:04

@Šmoulice pro mě je to tak na stejné úrovni. Většinou chodím oboje ve stejnou dobu, aspoň mám potom vždy chvíli klid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
23.7.16 18:12

A postinor je volne prodejny? Ja brala jeden v 17 kdyz nam prasknul kondom a byla jsem u gynekolozky a myslim ze mi ho predepsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.16 18:21

@Ondrášovka.N Myslím, že poslední dobou už se dá koupit volně. Ale nevím to 100%, jen mám pocit, že jsem to někde slyšela.
@theressapoch Vymluvit Postinor třeba s tím, že si rozhází cyklus, pak bude plašit kvůli těhotenství a na konec jednou bude muset na tu gyndu zajít. Kondomy vychválit do nebe, protože přenosné nemusí být jen HIV, kapavka a další, ale třeba i takové blbé kvasinky :roll: Potom poslat ke gynekologovi. Taky jsem tam strašně nerada chodila, hlavně ze začátku, ale je to součást těla a minimálně prevence je potřeba :nevim: Jen nechápu, že kamarádka raději kývne na Postinor 8o Na takovou sr@čku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.7.16 18:27
@Ondrášovka.N píše:
A postinor je volne prodejny? Ja brala jeden v 17 kdyz nam prasknul kondom a byla jsem u gynekolozky a myslim ze mi ho predepsala :think:

Je volně prodejný a už na něj ani není potřeba občanka, jako to bylo dřív, když byl bez předpisu, ale musela jsi předložit doklad totožnosti (doložit věk) a vyplnit formulář, teď ti to prodají jako paralen. Říkala mi to celá vyjevená kamarádka, když pro něj někdy nedavno byla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
23.7.16 18:41
@radkka píše:
Je volně prodejný a už na něj ani není potřeba občanka, jako to bylo dřív, když byl bez předpisu, ale musela jsi předložit doklad totožnosti (doložit věk) a vyplnit formulář, teď ti to prodají jako paralen. Říkala mi to celá vyjevená kamarádka, když pro něj někdy nedavno byla :nevim:

No tvl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.7.16 19:05

Postinor opravdu není to pravé, dobře jednou…ok…ale ono to bude pak zase, zase…na druhou stranu, je to její rozhodnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.7.16 19:19

Přesně tak. Je to hormonání dryják, rozhodí jí to cyklus. Jenže obávám se, rozhozoneé homrony maximálně způsbí, že bude pekelně frustrovaná. A protože k doktorovi dostane mnohé jen a pouze bolest a protože rozhozené homrony způsobí maximálně to, že bud epekelně naštvaná (popřípadě v budoucnu neplodná, pokud bude zobat postinor jakolentilky) a nebude vědět proč, tak bych jí nsad ani nechodila docesty a už vůbec se jí nesnažila vysvětlit že si za to může sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
23.7.16 20:09

Já to fakt nechápu, ty holčiny. Kondomem se člověk chrání snad nejen před otěhotněním… Mám zkušenosti i ze života v zahraničí a od nás na Západ je zcela běžné, že partneři jdou na testy předtím, než spolu začnou spát bez kondomu. To samé antikoncepce… Na domluvě obou partnerů nehledě na to, že chlap ještě polovinu by měl hradit… Ach jo, kdy ty ženy dostanou rozum? V tomhle asi budu za „feministku“. Je to věc obou a postinor je samozřejmě hormonální dryák, ale to je prostě asi jako hovořit do zdi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí