Postinor, nedostavená menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
30.11.15 06:11

postinor, nedostavená menstruace

Ahoj, prosila bych o rada
12.11 jsem měla nehodu, naneštěstí to bylo jen pár dnů (cca. 2) před ovulací. Postinor jsem si vzala po 13 hodinách a žádné větší vedlejší účinky jsem nepozorovala, byla jsem jen ospalá. Za 6 dní se dostavila menstruace, která trvala 4 dny. Ale podle všeho jsem se dočetla, že tohle nebyla moje menstruace, ale falešně vyvolaná díky Postinoru. Nebo nebyla? A kdybych ji neměla, znamenalo by to že prášek neúčinkoval?
Nicméně, o víkendu jsem měla to měla dostat (poslední menstruace byla 1.11) a nic. Jsem z toho špatná a hrozně se bojím udělat test, co mi vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
30.11.15 08:11

@adel106 Po 13 hodinách není tak dlouhá doba, takže postinor určitě měl šanci zafungovat. Ale jak určitě víte, není to 100%. Co se týče menstruace, je to stejný „postup“ jako u HA, s tím rozdílem, že často dokáže rozhodit cyklus, bohužel i na dlouhou dobu. Takže nějaké vynechání menstruace není nic, kvůli čemu by bylo nutné se po i postinoru nebo escapelle bát otěhotnění.

Ale samozřejmě bude lepší, když tak za 2 - 3 týdny se udělá těhotenský test. Strach chápu, ale bohužel moc jiných možností v tomhle ohledu není. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.11.15 08:32

Já bych si ten test udělala, ale téměř na 100 % bude negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.15 08:35

Holka, tak jsme v tom spolu, to je mazec, já měla poslední ms také 1.11 a kolem 13 jsem si brala escapelle.. Ms jsem si spočítala, ze bych měla dostat dnes, tak čekám.. Zvláštní náhoda :-D

• Citovat
  • Upravit
blabla123
30.11.15 09:04

Postinor je sviňárna, ta to může dost rozhodit.

• Citovat
  • Upravit
553
30.11.15 10:06

Postinor ti muze cyklus rozhodit. Ale jestli chces mit klid, tak si za 30 korun kup tehotensky test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.12.15 07:58

To tedy je.. u mě zatím pořád nic a už z toho začínám pomalu šílet :? :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.12.15 06:14

@Mersmerize1 děkuji, za chvilkové uklidnění. Ale už je to týden a pořád nic :zed: napadlo mě, jestli nemám MS počítat od té „vyvolané postinorem“. Také jsem někde četla, že dobré znamení mít falešnou MS po postinoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.15 09:21

@adel106 tak já už mám po ms, tak držím palce, aby ti to taky dopadlo jak chceš :kytka: Nicméně, udělej si test, pokud už máš týden cos to měla dostat, tak ti to test ukáže jasně a budeš vědět na čem si a začneš to včas řešit. To čekání je hrůza, jak říkám kup test a mas jasno..

• Citovat
  • Upravit
12
15.12.15 02:15
@Anonymní píše:
@adel106 tak já už mám po ms, tak držím palce, aby ti to taky dopadlo jak chceš :kytka: Nicméně, udělej si test, pokud už máš týden cos to měla dostat, tak ti to test ukáže jasně a budeš vědět na čem si a začneš to včas řešit. To čekání je hrůza, jak říkám kup test a mas jasno..

Tak už jsem to konečně dostala :lol: a test jsem si zatím nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital