Střevní chřipka a účinnost antikoncepce

Anonymní
29.11.15 21:15

Střevní chřipka a antikoncepce

Ahoj holky, vim, že mi tu nereknete na 100% ( vesteckou kouli z vás nikdo nemá :mrgreen: ). Situace se má tak: V minulém cyklu jsem posledních 5 dni brání HA měla střevní chřipku, průjem byl vždy min. po 8-10 hodinách po brání prášku. (Pseudo) MS dorazila jak měla. Ale 2 dny před MS ( v pauze ) byl sex bez kondomu ( jo, jsem hloupá, vůbec mi to nedošlo :zed: ) a teď ve mě hrklo, jestli náhodou i přes to nemůžu být těhotná :think: ( vím, že nic není 100%, takže šance je vždy a na test je ještě brzy :-( ).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
29.11.15 21:18

Tak nic není 100%, ale ta šance je podle mě hodně malá.
14 dní po tom sexu si pro jistotu udělej test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.15 21:26

Test si zamozrejme udělám, ale zatím je brzo :-(.

• Citovat
  • Upravit
218
29.11.15 21:49

Řekla bych, že je minimální šance, řekla bych prakticky nulová, že bys byla těhotná. Podle mě Tvoje tělo bylo rozhozený ze střevní chřipky a nemělo energii na početí. Příroda si počká, až budeš v lepší formě. Takže buď v klidu, chápu, že máš strach, ale já bych to v tomhle případě úplně hodila za hlavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.11.15 08:50

Riziko otěhotnění je fakt malé, jestli tě to uklidní. Ale test bych si určitě udělala. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.15 11:42

Holky, díky, test udělám a trošku se začínam bát, co tam uvidim. Ona ta myšlenka že bych mohla být těhotná napadla po tom, co se mi včera zdálo, že jsem si dělala tehotensky test a byly tam 2 čárky. Ještě se mi zdálo, že jsem viděla syna s krvavým zubem no a dneška syn spadl na pusu a měl krvavý zub :-(, tak se bojím, že se ty sny začínají plnit :-(.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.15 08:34

Tak dnes, 14 dni po styku, na testu snehobilo, tak snad to tak i zůstane.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1