Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co takhle si dojít k mudr a zjistit jestli máš co si dědičného? a poradit se jak se chránit? Pít umíš jak tohle taky zvládneš
A proč se nechranis jinak, nota bene s novým klukem?? Jinak postinor takle po sobě ti slusne rozhodí cyklus a nevím jak můžeš teda ten, když nemůžeš HA??
@Kriss Tina protože jsem si vždycky dávala pozor, já si myslim, že jsem jen možná vypsychovaná
@Anibuod tak nejde o to dávat si pozor, zaprvé otěhotnět můžeš i z kapicek lásky i když ho chlap stihne před koncem včas vytáhnout a zadruhé pohlavní nemoci ti nic neříkají??
@Anibuod píše:
@Kriss Tina protože jsem si vždycky dávala pozor, já si myslim, že jsem jen možná vypsychovaná
jak jsi si dávala pozor? ![]()
včas ho. vytáhla ![]()
Jako promiň, ale proč nenosis vlastní kondomy, když nemůžes ha?? Buď jsi troll nebo raději nesouloz…
@Anibuod Aha, takze HA nemuzes, ale postinor bastis jak lentilky… Co jako myslis, ze to je - hodne silna HA.
Kolik ti je? Na biologii a rodinku jsi asi často ve škole chyběla co? Představ si, že v 21. století je nespočet druhů antikoncepce - hustý, co?
Jinak Postinor si vezmi, je to dryák, ale lepší, než abys tu pak vypisovala diskuzi, jak jsi v tom a chystáš se na potrat. Jestli ke všemu přistupuješ s takovou zodpovědností jako k tomuhle tak potěš koště.
@Paola21 píše:
Kolik ti je? Na biologii a rodinku jsi asi často ve škole chyběla co? Představ si, že v 21. století je nespočet druhů antikoncepce - hustý, co?Jinak Postinor si vezmi, je to dryák, ale lepší, než abys tu pak vypisovala diskuzi, jak jsi v tom a chystáš se na potrat. Jestli ke všemu přistupuješ s takovou zodpovědností jako k tomuhle tak potěš koště.
ona je ještě rodinka?
Šikovná holka. Kup si multipack šprcek a nos je v kabelce vedle pudřenky, když neumíš udržet nohy u sebe 😁 btw. že mamka má/měla „dědičný“ problémy, neznamená, že nemůžeš používat antikoncepci, existují kroužky a tělíska s minimálním obsahem hormonů.
@ka2ka píše:
ona je ještě rodinka?
No za nás byla, nevím, že by jí zrušili. Ale i tak určitě sexuální výchovu dali do jiného předmětu. Pokud ne, tak to vysvětluje ty diskuze o tomto tématu tady… ![]()
@j.a.n.i1 @Kriss Tina Tak postinor je sice hormonální, ale nijak výrazně riziko trombozy nezvyšuje, to zvyšuje pouze kombinovaná estrogen-gestagenní antikoncepce. Postinor je pouze gestagen. Takže z tohoto pohledu postinor může.
Ovšem jinak souhlasím se vším co tu padlo, zakladatelka je dost nezodpovědná spoléhat se na přerušovanou soulož, zvláště po 14 dnech vztahu a při střídání partnerů je opravdu hloupost.
@Lucka1111 Pak je ale nesmyslne jeji tvrzeni, ze nemuze ha, neb delaji i jen gestagenni.