Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tak fakt díky všem za reakce naprosto mimo mísu, netuším a upřímně mě ani nezajímá kdo je nějaká Heduš. Já jsem v životě na žádným potratu nebyla, mám dvě děti který miluju a kdyby to jen trochu šlo, třetí bych si moc přála. Když neznáte okolnosti, je dost blbý psát takový nesmysly, bez vážnýho důvodu bych se na tohle ani neptala.S psychikou to nesouvisí ani trochu, žádná AD nepotřebuji. Jen jsem chtěla znát vaše zkušenosti. Zkusím to jinde.
Chápu, že tě nezajímá nějaká Heduš (mimochodem - v téhle diskuzi anynomní slunečnice), bohužel právě kvůli ní se tady sešly takové odpovědi, jaké se tady sešly. Každý den to tady plevelí diskuzemi ohledně jejích údajných zdravotních problémů (přitom jí vyšetřili horem dolem… a předepsali jí AD), no a její poslední hity jsou právě trombóza a portrat…
@Moringa chápu, nedá se nic dělat, jsem ve špatný čas na špatném místě. Nejspíš se normální odpovědi nedočkám ![]()
@Anonymní píše:
@Moringa chápu, nedá se nic dělat, jsem ve špatný čas na špatném místě. Nejspíš se normální odpovědi nedočkám
Tohle je přesně důvod, proč mě mrzí, že s tím @admin nic moc nedělá…
Kvůli jedné Heduš se za chvíli nikdo nedočká normální odpovědi ![]()
Pokud máš pochyby o vhodnosti užití Postinoru, dej si zavést do 5 dnů po souloži nehormonální nitroděložní tělísko. To slouží také jako spolehlivá dodatečná antikoncepce.
Dobrý den,
diskuzi nechávám, zakladatelka nemá v historii žádné opakovaně zakládané diskuze na stejné/podobné téma ![]()
Hezký večer,
Viki ![]()
Zeptej se doktora, tady ti to nikdo nerozlouskne. Já mám Leidena a ještě jednu mutaci a brala jsem víc než 15 let antikoncepci - nevěděla jsem, že to mám. 15 let se nic nestalo, až pak se mi udělala trombóza. Postinor jsem měla jednou. Tipla bych si, že se ti nic nestane. Kór pokud jsi jen riziková, ale nemáš žádnou trombomutaci. Ve tvým případě bych to riskla. Ale nejsem doktor.
Tak fakt díky všem za reakce naprosto mimo mísu, netuším a upřímně mě ani nezajímá kdo je nějaká Heduš. Já jsem v životě na žádným potratu nebyla, mám dvě děti který miluju a kdyby to jen trochu šlo, třetí bych si moc přála. Když neznáte okolnosti, je dost blbý psát takový nesmysly, bez vážnýho důvodu bych se na tohle ani neptala.
S psychikou to nesouvisí ani trochu, žádná AD nepotřebuji. Jen jsem chtěla znát vaše zkušenosti. Zkusím to jinde.