Sáhla jsem si prsty od spermatu do pochvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.11.22 12:38

Otětotnění s pritelem

Ahoj holky, před týdnem jsme měli s pritelem sex chráněni samozřejmě ale stalo se nám něco co mě opravdu vylekalo…máme jedno dítě a na druhé se necitim…po sexu jsem měla na prstech trochu spermii a nevědomě jsem jsi sáhla na vaginu…Ne hlouběji jen z venku…jakmile jsem si to uvědomila hned sem si to setřela :,( jaká myslíte jé pravděpodobnost na otehotnění :,( děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
19.11.22 12:39

Malá skoro žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35593
19.11.22 12:41
@Brouček med píše:
Ahoj holky, před týdnem jsme měli s pritelem sex chráněni samozřejmě ale stalo se nám něco co mě opravdu vylekalo…máme jedno dítě a na druhé se necitim…po sexu jsem měla na prstech trochu spermii a nevědomě jsem jsi sáhla na vaginu…Ne hlouběji jen z venku…jakmile jsem si to uvědomila hned sem si to setřela :,( jaká myslíte jé pravděpodobnost na otehotnění :,( děkuji za odpovědi

Nula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.22 13:08
@Brouček med píše:

Tak jestli to byla cca lžička, tak těch spermií tam bylo celkem dost :P Ale nemají nožičky a po suché kůži se jim pohybuje celkem blbě. Příště opravdu omýt ruce nebo držet ruce dál od vlastního pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33352
19.11.22 13:24
@Brouček med píše:

Fakt už jedno dítě máš? Tak určitě víš, jak si k němu přišla že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15121
19.11.22 15:54

To si hrabala dovnitř kondomu? Nebo nechápu, jak se ti spermie dostaly na prsty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 16:05

@karkarka steklo toho trochu na břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 16:06

@Russet tak byla jsem mokrá…Tak nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15121
19.11.22 16:59
@Brouček med píše:
@karkarka steklo toho trochu na břicho

A odkud kdyz jsi psala, že ste použili ochranu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 20:00

@Nora4 nechápu jak to myslíš? Byla jsem mokrá jako obvykle a pak jsem si sáhla nevědomě na vaginu…Já slyšela že bych musela dát prsty alespoň 18 cm dovnitř aby mohla být těhotná z venku je šance nulová nevím zda je to pravda či ne děkuji za odpověď :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 20:02

@Nora4 byla jsem mokrá jako každá druhá a nevědomě jsem si sáhla na to místo…jaká je šance na otěhotnění? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.22 20:23
@Brouček med píše:
@Nora4 nechápu jak to myslíš? Byla jsem mokrá jako obvykle a pak jsem si sáhla nevědomě na vaginu…Já slyšela že bych musela dát prsty alespoň 18 cm dovnitř aby mohla být těhotná z venku je šance nulová nevím zda je to pravda či ne děkuji za odpověď :,(

Osmnác centimetrů tam nemáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24618
19.11.22 20:26
@Brouček med píše:
@Nora4 nechápu jak to myslíš? Byla jsem mokrá jako obvykle a pak jsem si sáhla nevědomě na vaginu…Já slyšela že bych musela dát prsty alespoň 18 cm dovnitř aby mohla být těhotná z venku je šance nulová nevím zda je to pravda či ne děkuji za odpověď :,(

18 cm? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 20:42

@Russet já bych byla jen ráda kdybych věděla zda je to možné nebo ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.22 20:44
@Brouček med píše:

Tak zaprvé, 18 centimetrů je hovadina. Zadruhé nechápu, jak sis mohla nevědomky sahnout na vaginu 8o já se maximálně poškrábu na tříslech a nebo si na vaginu sahám velmi, ale velmi vědomě :lol: a za třetí… mě spíš přijde, že sis tam ty spermie sama naopak narvala a chceš slyšet, že vlastně nějaká možnost otěhotnění je 8) protože jak už psala @karkarka, fakt nechápu, kde bys omylem nahrabala na prsty spermie, když jste použili kondom :roll: a hlavně nevím jak ostatní… Ale mě když se náhodou dostanou spermie na prsty/ruku, tak valím do koupelny si to hned umýt. A to z jednoho důvodu, mít to na prstech, je hnus. A fakt si v mezičase těch pár sekund nesahám někde dolů, na to fakt není čas :mrgreen: a vsadím se, že takových nás je většina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí