Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, před týdnem jsme měli s pritelem sex chráněni samozřejmě ale stalo se nám něco co mě opravdu vylekalo…máme jedno dítě a na druhé se necitim…po sexu jsem měla na prstech trochu spermii a nevědomě jsem jsi sáhla na vaginu…Ne hlouběji jen z venku…jakmile jsem si to uvědomila hned sem si to setřela
jaká myslíte jé pravděpodobnost na otehotnění
děkuji za odpovědi
@Brouček med píše:
Ahoj holky, před týdnem jsme měli s pritelem sex chráněni samozřejmě ale stalo se nám něco co mě opravdu vylekalo…máme jedno dítě a na druhé se necitim…po sexu jsem měla na prstech trochu spermii a nevědomě jsem jsi sáhla na vaginu…Ne hlouběji jen z venku…jakmile jsem si to uvědomila hned sem si to setřelajaká myslíte jé pravděpodobnost na otehotnění
děkuji za odpovědi
Nula
@Brouček med píše:
Ahoj holky, před týdnem jsme měli s pritelem sex chráněni samozřejmě ale stalo se nám něco co mě opravdu vylekalo…máme jedno dítě a na druhé se necitim…po sexu jsem měla na prstech trochu spermii a nevědomě jsem jsi sáhla na vaginu…Ne hlouběji jen z venku…jakmile jsem si to uvědomila hned sem si to setřelajaká myslíte jé pravděpodobnost na otehotnění
děkuji za odpovědi
Tak jestli to byla cca lžička, tak těch spermií tam bylo celkem dost
Ale nemají nožičky a po suché kůži se jim pohybuje celkem blbě. Příště opravdu omýt ruce nebo držet ruce dál od vlastního pohlaví.
@Brouček med píše:
děkuji za odpovědi
Fakt už jedno dítě máš? Tak určitě víš, jak si k němu přišla že? ![]()
To si hrabala dovnitř kondomu? Nebo nechápu, jak se ti spermie dostaly na prsty??
@Brouček med píše:
@karkarka steklo toho trochu na břicho
A odkud kdyz jsi psala, že ste použili ochranu?
@Nora4 nechápu jak to myslíš? Byla jsem mokrá jako obvykle a pak jsem si sáhla nevědomě na vaginu…Já slyšela že bych musela dát prsty alespoň 18 cm dovnitř aby mohla být těhotná z venku je šance nulová nevím zda je to pravda či ne děkuji za odpověď ![]()
@Nora4 byla jsem mokrá jako každá druhá a nevědomě jsem si sáhla na to místo…jaká je šance na otěhotnění? ![]()
@Brouček med píše:
@Nora4 nechápu jak to myslíš? Byla jsem mokrá jako obvykle a pak jsem si sáhla nevědomě na vaginu…Já slyšela že bych musela dát prsty alespoň 18 cm dovnitř aby mohla být těhotná z venku je šance nulová nevím zda je to pravda či ne děkuji za odpověď
Osmnác centimetrů tam nemáš…
@Brouček med píše:
@Nora4 nechápu jak to myslíš? Byla jsem mokrá jako obvykle a pak jsem si sáhla nevědomě na vaginu…Já slyšela že bych musela dát prsty alespoň 18 cm dovnitř aby mohla být těhotná z venku je šance nulová nevím zda je to pravda či ne děkuji za odpověď
18 cm? ![]()
@Russet já bych byla jen ráda kdybych věděla zda je to možné nebo ne ![]()
@Brouček med píše:
Tak zaprvé, 18 centimetrů je hovadina. Zadruhé nechápu, jak sis mohla nevědomky sahnout na vaginu
já se maximálně poškrábu na tříslech a nebo si na vaginu sahám velmi, ale velmi vědomě
a za třetí… mě spíš přijde, že sis tam ty spermie sama naopak narvala a chceš slyšet, že vlastně nějaká možnost otěhotnění je
protože jak už psala @karkarka, fakt nechápu, kde bys omylem nahrabala na prsty spermie, když jste použili kondom
a hlavně nevím jak ostatní… Ale mě když se náhodou dostanou spermie na prsty/ruku, tak valím do koupelny si to hned umýt. A to z jednoho důvodu, mít to na prstech, je hnus. A fakt si v mezičase těch pár sekund nesahám někde dolů, na to fakt není čas
a vsadím se, že takových nás je většina.