Postýlka Scarlett Míša

186
29.8.16 11:19

Postýlka Scarlett Míša

Ahoj,
máte prosím některá z vás doma postýlku Míša od firmy Scarlett? Jste spokojené? Je lepší zvolit se stahovací bočnicí nebo spíše s vyndavacími příčkami? Do kolika poloh máte polohovací rošt? Na internetu udávají do dvou a v katalogu u Míši Eco do tří. Prosím o radu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31010
29.8.16 11:25

@Žirafka13 Tak co tak koukam, tak jde do tri poloh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.8.16 11:27

@Cuddy
Máš jí doma? Nebo koukáš na net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
29.8.16 11:33

@Žirafka13 Mame Lauru, tama 5 poloh, na Misu jsem koukala na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.8.16 11:34

@Cuddy
přímo na stránkách Scarlett píší toto http://www.scarlett.cz/…buk-prirodni
A v katalogu u jen u Míši Eco je viz. foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.8.16 11:36

A Laura má ten odnímatelný bok? Jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
29.8.16 11:54

Máme Míšu pro obě děti, má tři polohy a stahovací bočnici. Starší dceři budou dva roky a ještě si myslím, že tam minimálně půl roku bude. Za nás spokojenost. Je celkem festovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.8.16 12:06

Tuto postýlku konkrétně nemám, ale měla jsem od Scarlett Alenku a byla jsem moc spokojená. Spaly v ní obě moje děti a teď ji má půjčenou i švagrová, takže ji používá třetí dítko a postýlka je pořád jak nová. Stahovací bočnici jsem ocenila, vyndavací příčky mi naopak nikdy nechyběly. Rošt jsem měla do dvou poloh a bohatě to stačí. Pro druhé dítko jsem měla chvilku půjčenou postýlku od známých, protože v Alence spal ještě starší sourozenec, ta měla polohy roštu tři a v podstatě jsem to nevyužila. Jakmile syn seděl a byl na čtyřech, šla doprostřed, ovšem do 14 dní si stoupl a rošt šel stejně úplně dolů, stejně jako u Scarlett postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
29.8.16 12:10

Taky mám doma alenku už pro druhé dítě, problémy s ní nikdy nebyly, preferovala jsem při výběru stahovací bočnici- nechci, aby mi dítko samo běhalo po bytě. počet poloh je celkem jedno, je to dřevo, takže si můžete další polohy dovrtat dle potřeby. většina lidí používá jen tu nahoře( pro miminko do cca 6 měs) a pak tu úplně nejnižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
29.8.16 12:18

Bok se da jak stahnout, tak odendat. Da se tedy prirazit k posteli. Zpracovani je kvalitni, neni ji co vytknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.8.16 12:58

Děkuji vám všem moc za odpovědi. Hned je člověk klidnější a jen jste mne ujistili v tom co jsem si říkala sama. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
29.8.16 13:16

Máme od Scarlett jinou a naprostá spokojenost. Teď jí akorát budeme prodávat a je jako nová a to je po dvou dětech. Ani jedno jí neohlodávalo, tak to používání na ní není ani znát. Polohy jsme taky využívali, jak psaly holky - nahoře pro mimčo, jakmile se dostaly na čtyři, tak uplně nejníž, tu prostřední měl syn jen chvilku, dcera vůbec. Vyndavací tyčky jsem nechtěla, máme stahovací bočnici a přišlo mi to vždycky praktičtější, už v tom, že je občas potřeba použít postýlku jako ohrádku a důvtipnější dítě nezdrhne, protože tohle samo neotevře. A v noci se naklonit do postýlky z postele taky nebyl problém, když byla ta strana stažená, nemuseli jsme jí nikdy vyloženě demontovat pryč, stačilo stažení a přistavit k posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí