Nakupování na wish

142
22.8.16 19:24

Nakupování na wish

Maminky, chtěla bych se zeptat na váš názor, ohledně nakupování přes wish. Například dudlíku s teploměrem, dudlíku na ovoce, lahviček, hraček atd.? :-) přítel pro to moc není, že je to z Číny, ale mě přijde, že to je stejný jako tady v obchodě, jen tady je to Xkrát dražší.. Jaký je váš názor? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.8.16 19:41

Upřímně bych pro dítě tam nic nekoupila. Tady ty věci prochází kontrolou než jdou do prodeje. Tam to může být napusteno chemii a další věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
22.8.16 20:21

Na wish leda nejaky blbustky…sice je to levne, ale kvalita odpovida cene, takze opravdu smejdy. V zadnem pripade bych nekoupila nic pro mimino nebo dite, puvod, slozeni=nejasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.8.16 20:36

To co jde dítěti do pusy, bych tam nekoupila, ostatní věci klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.12.16 20:41

Nákupy na Wish

Já jsem už nakoupila pár věcí, jsem spokojená, něco mi bylo malé, tak jsem to reklamovala, nechtějí zboží zpět a peníze přesto vrátí, pokud si vybíráte, je dobré se dívat na recenze, u zboží bývá i velikostní tabulka, je pravda, že pro mimčo bych nenakupovala věci, co strká do pusy- dudlíky, lahvičky i hračky, ne, ale ostatní klidně.
Už několik dní se, ale nemůžu na stránku přihlásit, čekám několik balíčků nemůžu si překontrolovat zprávy z e-shopu, hlásí mi to chybu při načtení :
Tento web není dostupný
Odpověď webu www.wish.com trvala příliš dlouho.
:)

nevíte někdo proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.1.17 13:39

U dudlíku bych se též bála. Není to bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.1.17 16:59

Pro mimčo bych tam určitě nekupovala nic, co si strká do pusinky, ale koupila jen tam kouzelný ponožtičky, k hračkám také nemám úplně důvěru - ani pro větší děti, jinak nakupuji docela často - něco nesedí, je malé - tak reklamuji, vrátí peníze úplně bez problémů :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.17 00:01
@staivi píše:
Já jsem už nakoupila pár věcí, jsem spokojená, něco mi bylo malé, tak jsem to reklamovala, nechtějí zboží zpět a peníze přesto vrátí, pokud si vybíráte, je dobré se dívat na recenze, u zboží bývá i velikostní tabulka, je pravda, že pro mimčo bych nenakupovala věci, co strká do pusy- dudlíky, lahvičky i hračky, ne, ale ostatní klidně.
Už několik dní se, ale nemůžu na stránku přihlásit, čekám několik balíčků nemůžu si překontrolovat zprávy z e-shopu, hlásí mi to chybu při načtení :
Tento web není dostupný
Odpověď webu www.wish.com trvala příliš dlouho. :)nevíte někdo proč.

Dobrý večer,
mám na Vás prosbu. Můžete mi poradit, když už máte zkušenost. Nelze mi dokončit nákup v okamžiku kdy tam zadám č. karty atd… Karta je v pořádku i na bance jsem se informovala. Nevíte čím by to mohlo být. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.4.17 20:38

Dobrý den, měla jsem také poprvé problém dokončit platbu, obrátila jsem se na jejich poradnu, a tam jsme zjistili, že přestože mám platnou kartu, ten typ to prostě nebere, použila jsem jinou a vše bylo ok, teď už si nepamatuji, kterou jsem to měla-která nefungovala, už mám jinou. Má rada. použijte jinou kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.17 23:39
@staivi píše:
Dobrý den, měla jsem také poprvé problém dokončit platbu, obrátila jsem se na jejich poradnu, a tam jsme zjistili, že přestože mám platnou kartu, ten typ to prostě nebere, použila jsem jinou a vše bylo ok, teď už si nepamatuji, kterou jsem to měla-která nefungovala, už mám jinou. Má rada. použijte jinou kartu

Moc děkuji, ale poradnu jsem si přečetla také a zkusila jsem dvě jiné karty od jiných bank a také neúspěšně. Tak kdyby Vás ještě něco napadlo. Jinak ještě jednou mnohokrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.4.17 23:54

@O.Vlastnikova
Zkuste jim napsat zprávu, poradí vám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.17 00:22
@monýsek92 píše:
@O.Vlastnikova
Zkuste jim napsat zprávu, poradí vám ;)

no nějak jsem na ně nenašla kontakt ;) ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
15.4.17 00:27

@O.Vlastnikova
Máte aplikaci v mobilu? Já tam mám zákaznickou podporu, dám problém s platbou, vyberu jiný problém s platbou a ukáže se tam napsat zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.17 00:29
@monýsek92 píše:
@O.Vlastnikova
Máte aplikaci v mobilu? Já tam mám zákaznickou podporu, dám problém s platbou, vyberu jiný problém s platbou a ukáže se tam napsat zprávu :)

bohužel nemám a ani nevím jak bych ji měla nainstalovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.4.17 22:44

Zdravím holky, prosím vás nevíte někdo, jak se v aplikaci wish seřadí zboží od nejlevnějšího třeba? 8o nemůžu na to přijít.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí