Nakupování na wish

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
13.8.17 09:02

Dobry den zadam o radu chci si koupit na Wish boty ale nevim jak to je z cislovanim mam vel 39 poradi mi nekdo jakou vel obednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.8.17 09:11

@lylik já kupovala o číslo větší. Většinou tam je velikost stélky v cm, tak se dá vybírat podle toho 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.8.17 17:58

Dobrý den, koupila jsem si už několik botiček, od sandálků přes lodičky i kozačky, vždy koukám na velikost stélky a hodnocení - mám 37 a tu si i kupuji, zatím mi byly všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.10.17 15:36

Ahoj, mohla bych poprosit o recenzi kdo nakupuje na wish? Já dlouhodobě nakupují na aliexpres ale na wish mě momentálně překvapily dobré ceny na oblečení. Konkrétně tento kabatek, vyjde na 301,– včetně dopravy.. kdyby ho některá měla, děkuji za recenzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107025
13.10.17 17:08
@lylik píše:
Dobry den zadam o radu chci si koupit na Wish boty ale nevim jak to je z cislovanim mam vel 39 poradi mi nekdo jakou vel obednat

je to tam napsáno, kolik cm je která velikost..ja si ted objednala 38 a pul, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.18 13:29

Doručení

Dobrý den, objednal jsem si z wishu pár věcí a zajímá mě jak to bude s doručením když bydlím v paneláku tak tak jak mi ty věci dodají?? Když se třeba nevlezou do schránky?? A nebudu doma… Díky moc ;)

• Citovat
  • Upravit
107025
30.3.18 14:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, objednal jsem si z wishu pár věcí a zajímá mě jak to bude s doručením když bydlím v paneláku tak tak jak mi ty věci dodají?? Když se třeba nevlezou do schránky?? A nebudu doma… Díky moc ;)

Nechají na poste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.18 12:28

Jak je to s doručením??

Ahoj, nedávno jsem si objednávala na Wish asi sedm položek…dvě z nich (malé, co se vejdou do schránky) už jsem ve schránce samostatně zabalené nášla, ale co ty ostatní? Mám tam nějaké to oblečení atd… Doručí je na poštu která přísluší mému bydlišti, nebo mi to dovezou až domů??
Aplikace mi vůbec neukazuje,že by nějaká z těch věcí už přišla…píše, že všechny jsou na cestě, ale dvě už mám doma…nevíte jak to s těmi většími balíky funguje?? Bylo to celkem drahé, tak nechci, aby to hnilo na poště, já o tom nevěďela a pak to ještě propadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
21.8.18 12:35
@Amy Petters píše:
Ahoj, nedávno jsem si objednávala na Wish asi sedm položek…dvě z nich (malé, co se vejdou do schránky) už jsem ve schránce samostatně zabalené nášla, ale co ty ostatní? Mám tam nějaké to oblečení atd… Doručí je na poštu která přísluší mému bydlišti, nebo mi to dovezou až domů??
Aplikace mi vůbec neukazuje,že by nějaká z těch věcí už přišla…píše, že všechny jsou na cestě, ale dvě už mám doma…nevíte jak to s těmi většími balíky funguje?? Bylo to celkem drahé, tak nechci, aby to hnilo na poště, já o tom nevěďela a pak to ještě propadlo…

Pošta to přiveze nebo budeš mít oznámení ve schránce, když tě nezastihnou. Může ti to chodit i po jednom a různě po sobě, většinou je každá věc odjinud, jiný prodejce a tím pádem i odeslání. Já neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
21.8.18 12:56

Větší věci buď dovezou domu nebo je hodí na poštu a dají ti papír do schránky, dneska sem si pro jeden balíček zrovna byla… Sledovat tu trasu nemá cenu, já mám naposled zaznamenany že to odesílaj a je to na cestě a balík už mám doma :D jestli myslíš že už to mělo přijít a blíží se konec ty doby do kdy to mělo přijít zabehni na poštu jestli to tam není a jinak kontaktuj prodejce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.8.18 15:02

já si přes to objednávám často, a už se mi i stalo že mi aplikace hlásila že mi to dorazilo a nikde nic, ale se zpožděním to dorazilo, jak velký balík na poštu tak malý do schránky :) ještě se mi nestalo že by mi něco nedovezli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.8.18 17:14

Naše pošťačka mi to jednou vysvětlovala, menší balíky se dávají do schránky a větší automaticky doručují jako doporučené, takže zazvoní a pokud nejsi doma nechají lístek a je na poště, ale jednou se mi stalo, že žádný lístek nebyl a nakonec jsem se šla zeptat na poštu a on tam ležel někde zapadlý. Takže pokud dlouho nebude chodit, zkus kontaktovat prodejce a potom popř. zkus zajít na poštu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
22.8.18 17:25
@janca0101 píše:
Naše pošťačka mi to jednou vysvětlovala, menší balíky se dávají do schránky a větší automaticky doručují jako doporučené, takže zazvoní a pokud nejsi doma nechají lístek a je na poště, ale jednou se mi stalo, že žádný lístek nebyl a nakonec jsem se šla zeptat na poštu a on tam ležel někde zapadlý. Takže pokud dlouho nebude chodit, zkus kontaktovat prodejce a potom popř. zkus zajít na poštu :D

presne tak, oni se k tem balickum „bez podpisu“ chovaji vselijak…nastesti na wish proste bez problemu peníze vrati když se ztrati balicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí