Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, chtěla jsem Vás zkusit poprosit, jestli nemáte některá kostrukci na kolotoč nad postýlku. Jedná se o takovou tu bílou klasiku z umělé hmoty. Mám totiž jenom to kolo s plyšákama, které hraje, ale ne ten celý držák na postýlku. Je mi líto kupovat nový kolotoč, když je tenkhle funkčí.
Jestli vám doma leží třeba nefunkční, nebo nějaký, který už nechcete, byla bych za něj moc ráda. Samozřejmě poštovné bych uhradila, případně i nějakou symbolickou částku.
@petushqa27 já mám, klidně ti to dám, když si dojedeš… odkud jsi?
@Lind002 Praha-Hurka,a jak mas dlouhu tu tycku prosim? Vim ze je 50cm nebo 60cm
@petushqa27 nemám tyčku, je to takový umělohmotný, zaoblený, ten kolotoč se na to zavěsí… zítra kdyžtak vyfotím
@Lind002 jo jo presne to myslim jen jak je to vysoky prosim?
Přesně nevím, myslím kolem 50 cm, mám to teď v ložnici, kde spí syn, tak se mi tam nechce štrachat… Jsem z Horoměřic, to máš kousek, tak si kdyžtak dojeď ![]()
@Lind002 a mohla by jsi to zitra prosim zmerit?? Ja bych si kdyZ tak dojela samozrejme pokud bude delka sedet..vim ze jsou 50cm nebo 60cm
@petushqa27 a nechceš to i tak? Mě se to tu válí, ten strojek k tomu už nefunguje, takže bych to stejně vyhodila
@Lind002. Kdyz tak bych si to vzala.. Jak bych se k tobe prosim dostala? Moc se v praze nevyznam
Také mám pouze ty ramena s hračkami neměla by některá z Vás ten plastový držák, možná i s hracím strojkem, protože ten náš hrací strojek nemá očko - to má rozbité jen za symbolickou cenu a poštovné, předem díky