Posunutí mestruace HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
3.2.16 21:41

Posunutí mestruace HA

Ahoj holky. Potřebovala bych posunout o týden menstruaci, jedeme s přítelem oslavit výročí. Dovyužiju tedy 21 tablet + užiju dalších asi 7-8 tablet z dalšího platíčka. Chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost, že by se mi mohlo objevit špinění nebo lehčí krvácení v užívání těch 7 tablet „navíc“? Opravdu bych v tom týdnu špinění nepotřebovala :D děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59371
3.2.16 22:08

@Abinim to tě nikdo neřekne, záleží jak tělo zareaguje. já brala ha pořád v kuse a bylo to fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.2.16 15:01

@Markéta80 Děkuji, myslela jsem si, že je to individuální, ale zajímalo mě jestli není spíš pravděpodobnost špinění až třeba v třetím týdnu braní toho druhého platíčka a v tom prvnim by se špinění nemuselo objevit :D tak mám ještě jednu možnost, že bych zkrátila pauzu o 3 dny po dobrání současného platíčka a pak až bych doužívala další platíčko tak bych využila „navíc“ 3 tablety, aby jsem si srounala ms na stejný den jako jsem ji měla doposud a pak bych udělala 7mi denní pauzu…? Nemůžou takovýto menší posuny mít vlim na účinnost že ne? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
4.2.16 16:15

@Abinim to bych nedělala, raději posunout. normálně se říká že braní déle ha nevadí, ale pokud jsi to nikdy nezkusila tak nevíš jak tělo zareaguje. já brala rok v kuse, super a nejspíš se k ha budu muset zase vrátit :jazyk: pokud jedete pryč ne ted hned tak můžeš vyzkoušet jak tělo bude fungovat? jestli je to ted tak to risknout ale snad to bude ok, vlastně to neni ani ms a krvácíš že vysadíš hormony takhle tělo bude mít furt svojí dávku hormonů a ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.2.16 16:51

@Markéta80 takže jsi nedělala vůbec pauzy a ms nebo špinění se neobjevilo? :lol: No bohužel 22. února bych dostala ms a 26. jedeme s přítelem oslavit výročí, takže čas jen tak na vyzkoušení bohužel nemám, minulí měsíc jsem si na to nevzpoměla abych si to už posunula dřív a ne na poslední chvíli :? Asi to risknu, bude to i jednoduší než jak jsem psala tu druhou variantu. Právě jsem četla, že když se bere hned druhé platíčko, tak může během braní nastat špinění, ale myslím si, že je to spíš až bych brala třeba třetí týden v tom druhym balení a ten jeden týden bude snad v pohodě. No snad ten týden navíc vydržim vklidu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
4.2.16 16:55

@Abinim ne nic bylo to fajn. Ta druhá varianta je špatně to se tě cyklus spíš rozhodí, normálně pokrčuj bez pauzy a snad to tělo zvládne ;), max si vem s sebou ascorutin ale tohle dělají ženský běžně když jedou na dovolenou takže hlavně nezapomenout že bereš bez pauzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.2.16 18:02

@Markéta80 dobře, moc děkuji za radu :kytka: takže doberu 21 + 7 z balšího balení. Co je to prosimtě Ascorutin? :lol: jojo, taky si říkám, že tohle určitě dělají ženy normálně, když potřebují :) a když píšou v příbalovim letáku, že se takto posouvá ms, tak by to opravdu posunout mělo a mělo by se to obejít bez krvácení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí