Posunutí nitroděložního tělíska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.5.21 21:10

Ahoj, mám od listopadu zavedené nitroděložní tělísko jaydess a v únoru jsem byla na kontrole a vše bylo v pořádku, ale vždy jsem si nahmatala vlákna, ale teď asi dva týdny si je nahmatat nemůžu, myslíte, že se tělísko mohlo posunout dál a vlákna už nejsou cítit nebo se jen třeba nějak obmotali kolem čípku a už nahmatat nejdou? Četla jsem, ze po nějaké době se vlákna právě mohou posunout víc dovnitř a už nejsou cítit. Mate s tímto někdo zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
22.5.21 21:34

Můžou se posunout. Ale to ti řekne jen lékař. Po půl roce se chodí na kontrolní utz, právě zda se to neposunulo. Takže si tam zajdi na kontrolu..je to akorát ;)

• Citovat
  • Upravit
1
25.11.21 11:23

Zdravím,
mám pár let zavedené nitroděložní nehormonální tělísko, tuším Mirena. Zastřihnutá vlákna jsem měla v délce cca 1,5 cm, ale nedávno jsem si všimla, že jsou vlákna delší, těžko odhadnout délku, ale minimálně o 1 cm delší jsou. Od té doby se mi už neobjevila menstruace, už to jsou dva měsíce. Musím zmínit, že mi je už 47 let, tak jsem nejdřív opožděné menstruaci nepřikládala nějaký význam, i když jsem poslední rok měla menstruaci zcela pravidelnou a bez žádných jiných zjevných příznaků začínajícího přechodu a na poslední preventivní prohlídce mně doktorka ujistila, že přechod ještě nemám. Pro jistotu jsem si udělala těhotenský test, ale asi jsem trefila na špatný kus. Na gyndě jsem už objednaná na prohlídku, ale chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Děkuji. MirZav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí