Dlouhý menzes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.5.21 22:31

Dlouhy menzes

Ahoj. Jdu na vas dotazem. Minuly mesic jsem spontalne potratila.. Menstruace prisla normalne po mesici. Lekar mi napsal na mou zadost Nuvaring krouzek. Ktery jsem 4.den aplikovala. Bohuzel mi nesedl tak jsem ho 7den (vcera) vyndala. Opet se mi rozjelo silnejsi krvaceni. Zitra to bude 9dnu. Pribrala jsem 2,5kila za tri dny a obcas mi reje ve vajecnicich. Setkal se stim nekdo? Muze me tri dny nevhodne antikoncepce takto rozhodit? Omlouvam se za anonym. Je to citlive tema. Diky.

Příspěvek upraven 21.05.21 v 22:38

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
21.5.21 22:33

Proboha. Přečti si to po sobě! :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 22:37
@Alriga píše:

Hele, promin, sedim s bolavym brichem a nad cestinou nepremyslim. Holt vsichni nejsou v trablích na urovni ing. :roll: zda nemas nic k memu tematu, nevyjadruj se. Diky. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 22:38
@Alriga píše:

Ke tve spokojenosti upraveno. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
21.5.21 22:40
@Anonymní píše:
Ke tve spokojenosti upraveno. :roll:

Upraveno? A co? Co má být „spontalne“? :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 22:44
@Alriga píše:
Upraveno? A co? Co má být „spontalne“? :dance:

Najdi si to ve slovniku. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
21.5.21 22:45
@Anonymní píše:
Najdi si to ve slovniku. :hug:

Takové slovo neexistuje. 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 22:54
@Alriga píše:
Takové slovo neexistuje. 8o

Jsem rada, ze jsi mela potrebu mi to zdelit. Evidentne k tematu nic nemas. :nevim: tak bez zase opravovat chybicky do jinych temat. Tam treba uspejes. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
21.5.21 22:58
@Anonymní píše:
Jsem rada, ze jsi mela potrebu mi to zdelit. Evidentne k tematu nic nemas. :nevim: tak bez zase opravovat chybicky do jinych temat. Tam treba uspejes. :palec:

U tebe zjevně ne. Tvoje čeština je tragická a asi zůstane…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 23:05
@Alriga píše:
U tebe zjevně ne. Tvoje čeština je tragická a asi zůstane…

To bude asi tím, ze nejsem Ceska. Ale myslim, ze psane slovo zvladam velmi dobre. A vsak najdou se i takovy jedinci kteri maji problem. Zustat tak zustane. Dekuji za nazor.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
21.5.21 23:18
@Anonymní píše:
To bude asi tím, ze nejsem Ceska. Ale myslim, ze psane slovo zvladam velmi dobre. A vsak najdou se i takovy jedinci kteri maji problem. Zustat tak zustane. Dekuji za nazor.

Nejsi Češka. Jasně. Ani blbá. 8o

• Citovat
  • Upravit
1130
21.5.21 23:40

@Alriga Tak to snad nemyslíš vážně ne?
Jsme se tu ocitli ve škole nebo co že si nemůže člověk dovolit udělat chybu?
V dnešní době kdy lidi umí vícero jazyků+ automatická oprava na telefoně se tohle prostě stává. Hlavně tady jsme na fórum kde člověk doufá v nějakou radu a ty se tu hádáš kvůli pravopisu, že ti fakt není trapně hrdinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
21.5.21 23:42
@Anonymní píše:
Ahoj. Jdu na vas dotazem. Minuly mesic jsem spontalne potratila.. Menstruace prisla normalne po mesici. Lekar mi napsal na mou zadost Nuvaring krouzek. Ktery jsem 4.den aplikovala. Bohuzel mi nesedl tak jsem ho 7den (vcera) vyndala. Opet se mi rozjelo silnejsi krvaceni. Zitra to bude 9dnu. Pribrala jsem 2,5kila za tri dny a obcas mi reje ve vajecnicich. Setkal se stim nekdo? Muze me tri dny nevhodne antikoncepce takto rozhodit? Omlouvam se za anonym. Je to citlive tema. Diky.

Měla jsem jednou rozhozený hormony, neměla jsem žádný potrat za sebou.
Asi 12 dní jsem krvácela, šla jsem k doktorce a ta mi dala normální antikoncepci :nevim: pak to přestalo. Musela jsem jí brát měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
21.5.21 23:54
@Banane18 píše:
@Alriga Tak to snad nemyslíš vážně ne?
Jsme se tu ocitli ve škole nebo co že si nemůže člověk dovolit udělat chybu?
V dnešní době kdy lidi umí vícero jazyků+ automatická oprava na telefoně se tohle prostě stává. Hlavně tady jsme na fórum kde člověk doufá v nějakou radu a ty se tu hádáš kvůli pravopisu, že ti fakt není trapně hrdinko.

Další génius! :lol:

• Citovat
  • Upravit
12532
22.5.21 08:58
@Alriga píše:
Další génius! :lol:

A co jsi ty. Myslitelka zemekoule? Zklidni se, vice nez uvodni prispevek, ktery byl srozumitelny mi vadi rejpalky co si hraji nevim na co. To mas Oxford ze tak machrujes? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí