Posunutí očkování Ostrava

57
13.7.14 21:16

Posunutí očkování Ostrava

Ahoj, chci se zeptat, nemáte zkušenost s přístupným pediatrem, který je vpohodě s posunutím hexavakcíny (tak na 9. měsíc) nejlépe někde v centru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
13.7.14 21:21

Nejlépe Vy sama si o tom rozhodněte, žádný lékař nemůže očkovat proti Vašemu nesouhlasu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
13.7.14 21:31

Záleží na tobě, žádný ho nemůže naočkovat bez tvého souhlasu. Já byla teď s dcerou na prohlídce v 9. týdnech, naše doktorka měla dovču, tak tam byla jiná na zástup, už ji chtěla očkovat, já ne, tak jsem akorát podepsala odložení očkování. Byla v pohodě, říkala, že očkuje od těch devíti týdnů, ale už má taky maminky, které odkládají, přednáška se nekonala, jen řekla, že mě teda musí poučit o riziku černého kašle. To oni teď asi mají doporučeno nebo co, protože o případném odložení očkování jsme se s naší doktorkou bavili hned u první prohlídky a ona taky zdůrazňovala ten černý kašel. Tak nevím, jestli je to fakt takové riziko, já nikoho s černým kašlem neznám… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.7.14 08:31

@Ema1984 myslí, že lékaři to asi od nikoho nedostanou doporučeno :) Článek z 18.5.2014 09:19
 http://www.denik.cz/…nci-201.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.7.14 08:47

Já to chápu, jen že mi přijde rozdílné, když někdo očkování odmítá nebo posouvá. Někteří pediatři sami očkují po třetím měsíci nebo po dosažení pěti kil, někteří i po půl roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.7.14 08:59

@Ema1984 v poho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.7.14 12:45

@Ema1984
Riziko cerneho kasle je znacne, osobne znam nekolik lidi. Pokud odkladas ocoovani, tak to riziko vezmi vazne a chovej se podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.7.14 13:11

@Lightsunn Jo snažím se. Ale jak říkám, pouze o něco odkládám. A znám minimálně dvě lékařky kamarádek, které samy očkují po třetím měsíci. Ty to riziko snad taky berou vážně. Stejně tak může mimino chytit cokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek