Odložení druhé Hexavakcíny

160
8.7.14 22:46

odložení druhé Hexavakcíny

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je možné odložit druhou Hexavakcínu a popř. na jak dlouho? Malá po té první měla dva dny příšerné horečky, proplakala snad celý den v kuse, na místě vpichu (stehno) měla obrovskou bouli. První očkoví dostala normálně ve 3 měsících a nyní na 4 měsíční kontrole má dostat další, ale opravdu se tomu dost bráním, protože si myslím, že když bude malinko starší snese to lépe. Náš pediatr se o těhle možnostech se mnou bohužel odmítá bavit, takže scháním informace takto. Předem moc děkuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17221
8.7.14 23:01
@Lisa 20 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je možné odložit druhou Hexavakcínu a popř. na jak dlouho? Malá po té první měla dva dny příšerné horečky, proplakala snad celý den v kuse, na místě vpichu (stehno) měla obrovskou bouli. První očkoví dostala normálně ve 3 měsících a nyní na 4 měsíční kontrole má dostat další, ale opravdu se tomu dost bráním, protože si myslím, že když bude malinko starší snese to lépe. Náš pediatr se o těhle možnostech se mnou bohužel odmítá bavit, takže scháním informace takto. Předem moc děkuju za reakce.

Druhá dávka má být do šesti měsíců od první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.7.14 23:04

@Lisa 20 horecky, cervene misto vpichu a jeden proplakany den? Reagovat mi takhle syn, tak sem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.7.14 23:14

@Lisa 20 Ahoj, jak už psala @alifie, je to 6 měsíců. O tom, zda, co a kdy očkovat, rozhoduje pouze a jedině rodič. Tedy nikoli doktor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.14 23:15

Já to chápu, že to nebyla úplně příšerná reakce, ale proč jim cpát tyhle hnusy už v tak utlém věku? přijde mi to zbytečné prostě. @alifie děkuju.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.7.14 23:18
@Lisa 20 píše:
Já to chápu, že to nebyla úplně příšerná reakce, ale proč jim cpát tyhle hnusy už v tak utlém věku? přijde mi to zbytečné prostě. @alifie děkuju.-)

Proč to tedy děláš, když Ti to přijde zbytečné? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.14 23:27

No to první očkování vzniklo fakt blbě, šli jsme na kontrolu a najednou že budeme očkovat a než jsem stihla cokoli říct, tak už sestřička měla připravenou injekci. Doktor do mě hustil, že to být musí, že je to povinné a podal mi to tak, že to tak prostě je zákonem daný a nemám do toho co kecat. je to první mimčo, tak jsem se bohužel nechala oblbnout těma kecama a informovala se až pozdě, všechny další očkování typu prevenar a synflorix jsem už naštěstí odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.7.14 23:39

To je strasny… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.7.14 23:42

@Lisa 20 Děkuji za odpověď. Je prima, že o tom přemýšlíš. Pamatuj - je to jenom na Tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.14 23:46

Děkuju holky. asi se poohlídnu i po jiném pediatrovi, jelikož mě fakt vytočil timhle jednáním a obávám se, že si od něj opravdu poslechnu pěkný věci až mu povím, že to chci odložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.7.14 01:08

Rozestup může být až 6 měsíců, nenechte si vnutit něco jiného. Můžete napsat na vakciny.net do poradny. Můžete doočkovat něčím jiným, nebo očkovat pouze ve schématu 2+1 (tedy by prďola dostala o jeden píchanec méně).

Jinak ta reakce teda hnusná :zed: nenechala bych se odbýt, nechápu ty doktoři, kteří perou očkování za každou cenu i přes reakce :/.. nemůže s vámi nic dělat, pokud řeknete, že chcete odložit, musí odložit.. nenechte se zastašit..

doporučuju na facebooku skupinu Očkování a jiné masakry
název je sice divný, ale v té skupince je spousta rodičů jako vy a radí si navzájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.7.14 01:14

Ale zase malé plus pro doktora.. - naše Mudr. dává první Hexu už v 9-ti týdnech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
9.7.14 07:37

Zakladatelko, muzes detoxikovat pomoci preparatu joalis, minimalizovat tak budouci problemy (neurologicke, nebo vyvojove apod…).
Vyborny je deimun activ a minddren, jsou zacilene na detoxikaci ockovacich latek, kape se na plastovou lzicku 1 kapku, tou lzickou pak vetrit do loketni jamky, vzdy rano po probuzeni a tesne pred usnutim na noc.
Mezi jednotlivymi preparaty oplachnout lzicku pod tekouci vodou.
Tato kura trva 3-4 tydny, nekdy je vhodna i delsi doba.

Zakladni davku muzes doockovat az po 6 mesicich. :) porad splnujes tim vyhlasku, muzes pokracovat ve schematu 2+1
Tzn. ze pak seaplikuje +1 do 18 mesicu veku ditete. Aby byla dodrzena vyhlaska. Detatko Ti place, protoze ho boli nozicka a asi i hlava. V tomto je vyborny horcik, pokud kojis, dej si 3× denne 2 tabl vzdy po jidle, vynechat mlecne vyrobky.
Jeste maly dodatek, informací o Joalis preparatech riskuji blokaci, nekdo me nahlasuje a siri pomluvy, ze mam zisk z prodeje techto preparatu. Proto pisu: neprodavam Joalis ani jine preparaty, pouze sirim, co pomohlo nasi starsi po ockovani, kdyz zacala mit problemy, ktere lze priradit do PAS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.7.14 08:53

@Bubiii prosim a to se ma pred ockovanim treba ten mesic zacit nebo muze i behem nebo po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.7.14 13:57

@Bubiii a ten joalis se prosím podává už před nebo pak až po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek