Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
nemůže to být spíše zvýšená tvorba poševního sekretu? Inkontinence bývá právě u povolené přední stěny, dá se to spravit kegelovy cviky na pánevní dno - možná i venušiny kuličky, ale to raději konzultuj kvůli povolené zadní stěně - tam když už je to na plastiku, tak to bude asi více zasažené.
Já jsem mírnou inkontinencí trpěla po druhém porodu, měla jsem také povolenou zadní stěnu, ale já to cítila - třeba jsem poskočila, nebo vstala a vnímala jsem to. Začala jsem cvičit na pánevní dno + jsem zhubla a nebylo potřeba to pak řešit.
Na WC co půl hodiny - máš problém s kontinencí. Byla jsi u urogynekologa? Aby to bylo před operací vše co nejlépe zhodnocené a nedělalo se něco polovičatě nebo zbytečně. ![]()
@Okta byla jsem na urogynekologii, kde me opakovaně odmítali. Pak jsem zasla k soukromému dr a ten mi diagnostikoval prave tu zadni stěnu, ačkoliv jsem rikala, ze na wc chodim casto. Ale nerikal, ze by s timto byl problem. Ale me se to proste nezda, jdu az na operaci v září a nevim jestli mu to treba nemam pred operaci znovu rict… Jsem dost mlada na tyto problemy a mela jsem radost, ze po 3 letech me konecne nikdo neodbil. Az ted si rikam, ze tohle je mozna taky problem a treba to neni jen pot.
Já to tedy zkusím znovu doktorovi v den operace rict. Ja jsem si myslela, ze toto je v poradku, kdyz mi diagnostikoval jen zadni stěnu
Ale asi neni, snad tedy opraví i ten zbytek
Ahoj,
obcas se mi stava, ze mam v rozkroku uplne mokro, nekdy mam mokré az kalhoty. Ze by neco unikalo vylozene necitim. Na wc chodim tedy porad, samozrejme jsem se snazila zijstit zda-li to je moc, ale nema to ten typicky zápach. Myslite, ze se treba jedna jen i nadměrné pocení v této oblasti? Dříve jsem tyto problemy nemela, neni to tedy vzdy, ale je jedno jestli je zima nebo leto…Mam problem s panevnim dnem a jdu na plastiku zadni steny o predni nic dr nerikal i kdyz jsem mu rikala, ze na wc jsem co pul hodiny…
Mela jste nektera taky tento problem?