Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, máte nějaké přípravky, které Vám pomohli při menopauze? Strašně trpím, mám šílené návaly horka, potím se víc než je zdrávo a je mi i zle od žaludku. Byla bych nejradši za nějaké přírodní produkty. Děkuji.
Ahoj, taky me ted trapi navaly, poceni a v noci se budim.
A k tomu vedro.
Zkousim ruzne doplnky stravy. Brala jsem drive Sarapis plus a materi kasicku, ted zkousim kapky od TCM a varim si cas z cerveneho jetele.
Na jare bylo vse jeste dobry, pak po dovolene u more prisly navaly a poceni.
Co uzivate holky v menopauze, poradite?
Dekuju.
@cecetka Děkuji za informaci, já tuto diskuzi viděla a bohužel se tam řešili z velké míry hormony - ty mi nabízela i má gynekoložka, nicméně chci je zvolit až jako poslední možnost a zkusit i nějaké přírodní produkty. ![]()
Já na doporučení od gynekoložky vyzkoušela přírodní produkt a jsem nadšená, dost ovlivnil negativní vlivy menopauzy a jejího nástupu. Co se týče složení, tak to je super, v hlavní roli tam je červený jetel, včelí pyl a mateří kašička a spoustu vitamínů. Cítím se o dost líp a jsem ráda že do sebe nemusím dávat nějaké chemické hormony. Tady přikládám i odkaz na produkt - https://www.vegall.cz/…klimakterium.
@Neptunka111 Mamča při začátku menopauzy taky používala tento produkt. Je to za mě lepší než nějaké chemie, ty přírodní produkty. ![]()