Spoždění menstruace po mém poprvé

17.8.24 12:30

spoždění menstruace po mém poprvé

Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální, když jsem měla před třemi týdny své poprvé s kondomem a pak jsme spolu spali i v jiné dny bez něj, zda nemohu být v tom i přes to, že jsme si dávali pozor a končili o dost dříve? Dnes jsem měla dostat menstruaci a nic.. Nemohl mi sex jen menstruaci rozhodit a teď se zbytečně jen stresuji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10928
17.8.24 12:32

@oriskovaoplatka tak mas sex bez ochrany=muzes bejt tehotna a je uplne jedno, kdy skoncite. To se snad uci uz na zakladce, ne? Rika se tomu kapicky lasky. Priste se radsi chrante poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
17.8.24 13:38

Tak pokud jsi měla nechráněný styk, těhotná být můžeš. Udělej si těhotenský test a příště se chraňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
17.8.24 15:12

Jak už bylo napsáno. Pokud máš sex bez ochrany, můžeš být těhotná. Udělej si co nejdříve test, ať to můžeš řešit včas, kdyby byl pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
19.8.24 15:47

To, jestli jsi otěhotněla, závisí na tom, jestli se přítel dokázal ovládat, nebo to do Tebe pustil. Teď si můžeš udělat test, jak na tom jsi. Nemusíš moc spěchat, počkej několik dnů. Test potom dá spolehlivější výsledek a možnost potratu nepromeškáš, kdyby to bylo potřebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
19.8.24 20:57
@Lemrucha píše: Více

Nezávisí, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
19.8.24 21:28

Prosím tě, tohle je fakt nesmysl, co píšeš. Může otěhotnět bez problémů i z přerušované soulože. Existuje totiž pre-ejakulát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.24 16:14

@Yasmina21 udelala jsem si test, byl negativni a po nekolika hodinach sedivy duch, to ale nic neznamena ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.24 16:22

@Lemrucha pritel se do me ani jednou nepustil, jeden test mi vysel negativni a druhy take, jen po nekolika hodinach mi naskocil slaby sedivy duch, ale to uz je dost po limitu a urcite to neplati. Kazdopadne MS se stale nedostavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
20.8.24 17:15
@oriskovaoplatka píše: Více

Mohla to být ryska. Zkusila bych test za 2-3 dny zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
20.8.24 17:28
:D Tak urcite
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...