Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální, když jsem měla před třemi týdny své poprvé s kondomem a pak jsme spolu spali i v jiné dny bez něj, zda nemohu být v tom i přes to, že jsme si dávali pozor a končili o dost dříve? Dnes jsem měla dostat menstruaci a nic.. Nemohl mi sex jen menstruaci rozhodit a teď se zbytečně jen stresuji??
@oriskovaoplatka tak mas sex bez ochrany=muzes bejt tehotna a je uplne jedno, kdy skoncite. To se snad uci uz na zakladce, ne? Rika se tomu kapicky lasky. Priste se radsi chrante poradne.
Tak pokud jsi měla nechráněný styk, těhotná být můžeš. Udělej si těhotenský test a příště se chraňte.
Jak už bylo napsáno. Pokud máš sex bez ochrany, můžeš být těhotná. Udělej si co nejdříve test, ať to můžeš řešit včas, kdyby byl pozitivní.
To, jestli jsi otěhotněla, závisí na tom, jestli se přítel dokázal ovládat, nebo to do Tebe pustil. Teď si můžeš udělat test, jak na tom jsi. Nemusíš moc spěchat, počkej několik dnů. Test potom dá spolehlivější výsledek a možnost potratu nepromeškáš, kdyby to bylo potřebné.
@Lemrucha píše: Více
Prosím tě, tohle je fakt nesmysl, co píšeš. Může otěhotnět bez problémů i z přerušované soulože. Existuje totiž pre-ejakulát.
@Yasmina21 udelala jsem si test, byl negativni a po nekolika hodinach sedivy duch, to ale nic neznamena ne?
@Lemrucha pritel se do me ani jednou nepustil, jeden test mi vysel negativni a druhy take, jen po nekolika hodinach mi naskocil slaby sedivy duch, ale to uz je dost po limitu a urcite to neplati. Kazdopadne MS se stale nedostavila
@oriskovaoplatka píše: Více
Mohla to být ryska. Zkusila bych test za 2-3 dny zopakovat.