Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezké ráno všem.
Prosím vás, nevíte někdo, co je tohle za vyrážka??( Foto dodám, ale není to vidět jak ve skutečnosti..) 🙂.
Před 4my dny jsem dostala vyrážku nebo nějakou alergickou reakci.
Napřed jsem si ji všimla na krku, ramenech a dekoltu, trošku na břichu..Na druhý den už se to rozjelo mnohem více, i na zádech.
Nikdy jsem vyrážky nemívala.
Ani alergie.
Nic takového.
Myslím si, že jsou to potničky.
Ale kdo ví… ![]()
@Petule030
Neštovice svědí ne?
A lidé mívají horečky…
Neštovice asi Ne. ty mě také napadly…
![]()
@Skeča O neštovicích mám spíš teoreticky načteno, abych byla připravená, až to postihne děti.
Měly by to být vodnaté pupínky a právě zpravidla se začínají rozlézat od hlavy během pár dní. Už jsi neštovice prodělala? Je ta vyrážka vystouplá? Suchá nebo trochu mokvající? Kdyby měla být řeč o potničkách, měla bys jen pár pupínků, vždyť se sama vyslečeš, když by ti bylo horko a měla bys být celá zpocená.
@Petule030
Přidám ještě aktuální jedno foto.
Ale opravdu to jde blbě vidět přes fotografii.
Nesvědí mě to.
Jsou to mensi pupínky s tekutinou uvnitř.
Dívám se samozřejmě na internet, koumam co se dá, ale má vyrážka je nějaká ničemu nepodobna…
![]()
Tak to bude chtít asi doktora, ať na to mrkne. Asi bych šla rovnou na kožní, praktici teď mají jiných starostí dost.
Ještě popřemýšlej, jestli to nemůžou být kousance od blech nebo od štěnic. Ale to by asi nebylo nic uvnitř pupínku. ![]()
Dobrý den.
Chci se zeptat jestli můžu jít na konizaci čipku, když se mi objevily hrudky v pochvě. ![]()
Nepálí, nesvědí, žádný zápach.
Ale je jich moc. ![]()
Za tři dny mě čeká zákrok.
Nemáte někdo zkušenost?
Každopádně budu zítra volat na Gyndu.
Děkuji.
@Skeča ahoj, nebo spíš dobrý den, vím že je to starý příspěvek ale už asi 3 dny mám stejný problém, můžu se tedy zeptat co to přesně je, a jak se to dá léčit? Moc by mi to pomohlo děkuji