Potrat leden-únor 2012

Anonymní
16.2.12 11:26

Potrat leden-únor 2012

napadlo mě založit toto téma, třeba jsou tady nějaký holky, co prožily to samý co já. mohly by sme se tu psychicky podpořit..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2326
16.2.12 11:37

Ahoj! V pondělí mě propustili z nemocnice po revizi - samovolný potrat v 6tt. Snažili jsme se tak dlouho a když se to konečně povedlo… Za hoďku vyrážím na kontrolu ke gynekologovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.2.12 11:58

ahoj, já byla na potratě 31. 1. museli my to vyvolávat. bylo to v 17 tt.
nám se teda povedlo celkem brzo.
přeji at je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
16.2.12 12:13

Ahoj, tak mi se snažili 8 měsíců. 30.1. jsem byla hospitalizována, protože bylo podezření na mimoděložní, ležela jsem tam do 8.2. Nakonec z toho je pozvolný samovolný potrat ať to bylo kdekoliv. Pořád mám HCG v krvi, jdu ještě v pondělí na kontrolu, doufám, že poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.12 12:15

Mě čeká revize zíta :( jsem 8+3.Mimčo se přestalo vyvíjet.Holky nevíte jestli mě pustí ještě ten den?Už tak budu psychicky na dně úplně a ještě tam ležet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.2.12 12:24

Liduš88: je mi to moc líto. vím jaký to je to čekání.. řekla bych že tě pustí po pár hodinách. u těchto brzkých potratů pouští většinou hned. ale záleží jak která namocnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.12 12:30

No doktorka mi říkala,at si kdyžtak podepíšu revers,když už jsem dvakrát rodila a žádné problémy jsem neměla.Ach jo,vůbec nevím co mě čeká,bojím se narkozy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.2.12 12:35

popravdě řečeno, narkoza bylo to nejlepší. z toho si aspon nic nepamatuji.. :(
moc děkuji panu doktorovi. já měla právě na sále problémy. málem sem jim tam zůstala ležet. hodně sem krvácela a klesal mi tlak..
no zákrok který trvá v průměru 10 min, já tam ležela hodinu a půl..
ale neboj oproti tobě já už byla ve vyšším stádiu těhu.
všechno zvládneš neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
16.2.12 12:49

Co jsem ležela ve špitále v HK, tak tam ležely po revizi 3dny. 1.den příjem, 2.den výkon, 3.den (pokud je vše OK) šly dom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.12 12:55

Mě doktorka říkala že Náchod pouští ještě týž den,pokud je vše v pořádku,tak uvidíme.Nesnáším špitály a bude to už tak šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
16.2.12 12:58

Chápu :hug: , já tam ležela 8 dní. Musím, ale říct, že v HK byli všichni strašně hodní, milí, ochotní. Ale je tam strašná nuda :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.2.12 12:58

co vím tak u nás v nemocnici (Boskovice) tak pouští hned ten den, když není nějaký problém.
mě vezl přítel v sobotu večer, v neděli sem ležela, v pondělí se čekalo jestli to nezačne samo, úterý ráno tablety na vyvolání a kapačka oxitocinu. večer v devět mě vezli ze sálu, středa ještě v nemocnici (dávali mi krev, plazmu a ještě cosi) a ve čtvrtek mě pouštěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.12 12:59

Ty jo 8 dní,no to by mě trefilo teda,to je mi líto.No jsem zvědavá jak to všechno bude vypadat a jaký tam bude personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.12 13:01
cyesis píše:
co vím tak u nás v nemocnici (Boskovice) tak pouští hned ten den, když není nějaký problém.
mě vezl přítel v sobotu večer, v neděli sem ležela, v pondělí se čekalo jestli to nezačne samo, úterý ráno tablety na vyvolání a kapačka oxitocinu. večer v devět mě vezli ze sálu, středa ještě v nemocnici (dávali mi krev, plazmu a ještě cosi) a ve čtvrtek mě pouštěli

Muselo to být hrozný v takovým týdnu už,si moc statečná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
16.2.12 13:11
Liduš88 píše:
cyesis píše:
Muselo to být hrozný v takovým týdnu už,si moc statečná :hug:

statečná ani ne. spíš jsem se tak nějak nuceně podřídila situaci..
navíc přítel je saniták tak kdykoliv mohl tak byl u mě na pokoji. to mě hodně pomáhalo. občas jsem se i usmála. např když udýchanej přiběhl dal mi pusu a říká: musím zas běžet. to bylo moc pěkný :srdce:
navíc sestřičky i doktorky byly moc fajn. hodně se mě snažily podržet..
ted čekáme až přestanu špinit a skončí nám šestinedělí a skusíme to znovu. ale mám z toho teda hrůzu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty