Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj! V pondělí mě propustili z nemocnice po revizi - samovolný potrat v 6tt. Snažili jsme se tak dlouho a když se to konečně povedlo… Za hoďku vyrážím na kontrolu ke gynekologovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne.
ahoj, já byla na potratě 31. 1. museli my to vyvolávat. bylo to v 17 tt.
nám se teda povedlo celkem brzo.
přeji at je vše v pořádku
Ahoj, tak mi se snažili 8 měsíců. 30.1. jsem byla hospitalizována, protože bylo podezření na mimoděložní, ležela jsem tam do 8.2. Nakonec z toho je pozvolný samovolný potrat ať to bylo kdekoliv. Pořád mám HCG v krvi, jdu ještě v pondělí na kontrolu, doufám, že poslední.
Mě čeká revize zíta
jsem 8+3.Mimčo se přestalo vyvíjet.Holky nevíte jestli mě pustí ještě ten den?Už tak budu psychicky na dně úplně a ještě tam ležet ![]()
Liduš88: je mi to moc líto. vím jaký to je to čekání.. řekla bych že tě pustí po pár hodinách. u těchto brzkých potratů pouští většinou hned. ale záleží jak která namocnice..
No doktorka mi říkala,at si kdyžtak podepíšu revers,když už jsem dvakrát rodila a žádné problémy jsem neměla.Ach jo,vůbec nevím co mě čeká,bojím se narkozy ![]()
popravdě řečeno, narkoza bylo to nejlepší. z toho si aspon nic nepamatuji.. ![]()
moc děkuji panu doktorovi. já měla právě na sále problémy. málem sem jim tam zůstala ležet. hodně sem krvácela a klesal mi tlak..
no zákrok který trvá v průměru 10 min, já tam ležela hodinu a půl..
ale neboj oproti tobě já už byla ve vyšším stádiu těhu.
všechno zvládneš neboj ![]()
Co jsem ležela ve špitále v HK, tak tam ležely po revizi 3dny. 1.den příjem, 2.den výkon, 3.den (pokud je vše OK) šly dom.
Mě doktorka říkala že Náchod pouští ještě týž den,pokud je vše v pořádku,tak uvidíme.Nesnáším špitály a bude to už tak šílený.
Chápu
, já tam ležela 8 dní. Musím, ale říct, že v HK byli všichni strašně hodní, milí, ochotní. Ale je tam strašná nuda
.
co vím tak u nás v nemocnici (Boskovice) tak pouští hned ten den, když není nějaký problém.
mě vezl přítel v sobotu večer, v neděli sem ležela, v pondělí se čekalo jestli to nezačne samo, úterý ráno tablety na vyvolání a kapačka oxitocinu. večer v devět mě vezli ze sálu, středa ještě v nemocnici (dávali mi krev, plazmu a ještě cosi) a ve čtvrtek mě pouštěli
Ty jo 8 dní,no to by mě trefilo teda,to je mi líto.No jsem zvědavá jak to všechno bude vypadat a jaký tam bude personál.
cyesis píše:
co vím tak u nás v nemocnici (Boskovice) tak pouští hned ten den, když není nějaký problém.
mě vezl přítel v sobotu večer, v neděli sem ležela, v pondělí se čekalo jestli to nezačne samo, úterý ráno tablety na vyvolání a kapačka oxitocinu. večer v devět mě vezli ze sálu, středa ještě v nemocnici (dávali mi krev, plazmu a ještě cosi) a ve čtvrtek mě pouštěli
Muselo to být hrozný v takovým týdnu už,si moc statečná ![]()
Liduš88 píše:cyesis píše:Muselo to být hrozný v takovým týdnu už,si moc statečná
statečná ani ne. spíš jsem se tak nějak nuceně podřídila situaci..
navíc přítel je saniták tak kdykoliv mohl tak byl u mě na pokoji. to mě hodně pomáhalo. občas jsem se i usmála. např když udýchanej přiběhl dal mi pusu a říká: musím zas běžet. to bylo moc pěkný ![]()
navíc sestřičky i doktorky byly moc fajn. hodně se mě snažily podržet..
ted čekáme až přestanu špinit a skončí nám šestinedělí a skusíme to znovu. ale mám z toho teda hrůzu ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
napadlo mě založit toto téma, třeba jsou tady nějaký holky, co prožily to samý co já. mohly by sme se tu psychicky podpořit..