Potrat nebo ms

6
2.9.24 18:10

Potrat nebo ms

Zdravím, vysadila jsem antikoncepci a tento měsíc ještě ms nepřišla, pro případ nouze jsem si delala testy a 6 jich mělo ducha, poté jsem byla na rentgenu zad a nebyla si jistá těhotenstvim.. Měla jsem problém s curanim a zajela na pohotovost na gyndu, tam mi bylo řečeno že těhotná nejsem a že ms přijdou..
Dnes jsem bez bolesti ale mám lehke krvácení něco mezi špiněním, ale je to tmavě hnědá a je to spíše vevnitř než venku.. Myslíte že je to příchod ms nebo že jsem potratila třeba kvůli rentgenu? Nebo něco jiného? :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
2.9.24 18:58

@Hankakork Ahoj, pošli fotku těch duchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.9.24 19:40

Bude to zrejme klasicka ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
2.9.24 19:50

@Hankakork jak dlouho máš zpoždění? Pokud jsou druhé čárky slabší než kontrolní může se jednat o biochemické těhu, které odejde většinou s týdenním zpožděním. Čárka by měla slábnout a do pár dní od začátku krvácení by měl být test negativní. Pokud nebude druhá čárka sílit ani mizet, mohlo by se jednat i o mimoděložní. V tom případě bych si radši došla na odběr hcg jako samoplátce (takto jsem měla postupovat podle doktorky, když jsem měla biochemické těhu). Držím palce, ať je vše v pořádku :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí