Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, vysadila jsem antikoncepci a tento měsíc ještě ms nepřišla, pro případ nouze jsem si delala testy a 6 jich mělo ducha, poté jsem byla na rentgenu zad a nebyla si jistá těhotenstvim.. Měla jsem problém s curanim a zajela na pohotovost na gyndu, tam mi bylo řečeno že těhotná nejsem a že ms přijdou..
Dnes jsem bez bolesti ale mám lehke krvácení něco mezi špiněním, ale je to tmavě hnědá a je to spíše vevnitř než venku.. Myslíte že je to příchod ms nebo že jsem potratila třeba kvůli rentgenu? Nebo něco jiného?
![]()
@Hankakork jak dlouho máš zpoždění? Pokud jsou druhé čárky slabší než kontrolní může se jednat o biochemické těhu, které odejde většinou s týdenním zpožděním. Čárka by měla slábnout a do pár dní od začátku krvácení by měl být test negativní. Pokud nebude druhá čárka sílit ani mizet, mohlo by se jednat i o mimoděložní. V tom případě bych si radši došla na odběr hcg jako samoplátce (takto jsem měla postupovat podle doktorky, když jsem měla biochemické těhu). Držím palce, ať je vše v pořádku
.