Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím
Chtěla bych jít na potrat v 30 tt
Zjistila jsem pozdě těhotenství a teď jsem z toho psychicky špatně protože nikdo nepodporuje tak pozdní potrat
Nejde to. Po porodu se dítěte vzdej ![]()
@monakou píše:
Zdravím
Zjistila jsem pozdě těhotenství a teď jsem z toho psychicky špatně protože nikdo nepodporuje tak pozdní potrat
@monakou píše:
Zdravím
Potrat v 30tt?
Zbláznila si se? Těch pár týdnů už to vydržíš a po porodu se dítěte vzdej, když honechceš.
Souhlasím s ostatními. Tohle už na potrat není. ALe ty poslední dva měsíce se dají zvládnout a poté babybox nebo rovnou plánovaná adopce. Držím palce!
@monakou píše:
Zdravím
@admin že byste začali pracovat?
Potrat v 30tt už nejde. Je to už malé krásné miminko, které už vnímá.
Prosím, hlavně nevymýšlet hlouposti, které by miminku ublížily a tebe dostali akorát před soud.
Domluv se v porodnici, že dítě nechceš. Ihned ho odnesou, ty budeš za pár dní v pohodě.
Miminko půjde k adopci a udělá šťastné jiné rodiče, kteří mu dají ![]()
@monakou píše:
Zdravím
Kolikrát se tu ještě zeptáš? Ne nejde to a běž trollit jinam. Si jak.. ![]()
No dejme tomu, že opět netrolis. Jak si myslíš, že by ten potrat probíhal? Musela by si to dítě stejně porodit. Tak porod normálně a dítě nech v porodnici.
@monakou píše:
Zdravím
Potrat je do 23 TT, pak uz se to bere jako porod. Holt porodit anonymně a dítěte se vzdát. Nebo babybox. Někdo jiný bude rád
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.