Potrat v 6. týdnu těhotenství

Anonymní
13.11.24 06:26

Potrat v 6tt

Ahoj,
Zajimalo by me, jak u vás probíhal potrat kolem 6-7tt.

V patek jsem zacala krvacet, sla jsem do nemocncie, kde na me koukali dva doktori. Udajne jsem u vajicka mela hematom, nebyli si jisti, protoze to bylo hodne u sebe. Chvilemi si mysleli, ze to muze byt i dvojce. Pak tam jeste neco videli, ale nerikali zbytecne nic. Kdyz jsem se zeptala, odpovedeli, rekli nejaky nazev, s tim, ze je to vzacny a dali klidovy rezim. Nicmene krvaceni neprestavalo a dalsi den ze me vysel nejaky vetsi kus. Sla jsem zase do nemocnice a na ultrazvuku nebylo uz nic videt. Doktorka mi naordinovala tri injekce, abych se vycistila. Ale mam obavu, krvacela jsem od patka jen 5dnu, dneska je to 6 den a uz nic ze me netece. Ani bolesti jsem zadne nemela. Procitala jsem diskuze a vsichni psaly, jak to znich teklo a ja mela jen prumernou ms. Hrozne se bojim, ze 20. Půjdu na kontrolu a pujdu na prijem na revizi. Rada bych si precetla od vas neco pozitivniho, abych se uklidnila, ze to i u me bude dobry :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
13.11.24 06:40

Promin ale co je tak desnyho na revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.24 07:46

@Tarjei hele cely dny jsem probrecela. Na revizi jsem nikdy nebyla. Miminko jsme si prali. Zivot za zaridil jinak :,(

• Citovat
  • Upravit
9148
13.11.24 07:53
@Anonymní píše: Více

Ja chapu, ze je to desny. Ale nechapu, jakej je rozdil v tom, jestli se telo vycisti samo nebo je potreba ta revize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
13.11.24 07:54

@Tarjei přirozený potrat je pochopitelně šetrnější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 07:58

Ja mela „jen“ trosku silnejsi menstruaci (samo o sobe někdy mivam slabsi, jindy hodne silnou). Ta krev byla svetla, fakt duda a vyslo ze me trosku vic tkane. Kdyby mi nevysel + test, tak nepoznam, ze je to jina menstruace.

Ze se bojis revize, chapu❤️. Asi to neni nic hroznyho, ale ja se ji bala taky.

Jinak me pomohlo nastavit si to v hlave tak, ze jsem vdecna. Kdyby nebyly testy, mozna bych ani nepoznala, ze jsem těhotná, na druhou stranu je dobře, ze to zaniklo tak brzo, protože tam muselo byt něco hodně špatně. Ksyby se to stalo mnohem později, bylo by to pro mě mnohem těžší. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 08:48

Ja se dneska na poslední injekci a ptala jsem se, jestli je normální, ze jsem krvácela patek-sobota potrat a v utery už nic. A nic mi k tomu neřekli, ze mam počkat za tyden an to vyšetřeni. On kdyby aspon clovek mohl s nečím pocitat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 09:14

Ja krvacela taky jako silnejsi MS a odeslo vse samo. U jineho tehotenstvi jsem zazila i revizi a kdyby nahodou vyla potreba, tak se nemusis niceho bat. Spis je to horsi na psychiku nez fyzicky (za pul hodiny jsem se probudila na pokoji a vubec nic me nebolelo).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.24 09:31

Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
294
13.11.24 11:59

Potratila jsem okolo 7tt ale s tím, že byl pouze gestační váček a nebylo to ani jako menstruace :nevim: kdyby mi to nevadilo stačila by jedna vložka na den a v děloze nic nezůstalo :kytka: držím palce aby to dobře dopadlo taky jsem měla strach z revize takže to naprosto chápu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
13.11.24 20:02

V tomhle tydnu mi to jednou vypadalo jako trochu silnejsi menstruace, podruhe jako slabsi menstruace cca 3 dny.
Zadny extra bolesti.
Ver svemu telu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.11.24 07:42

Tak revize je pořád nějaký zásah do těla, takže bych řekla, že je obecně lepší, když to odejde přirozeně samo. Já měla samovolný potrat v 6tt. Dopoledne ze mě odešel největší kus a doktorka už pak na ultrazvuku nic neviděla, a všechno bylo čisté. Další kontrola byla nějak za týden a bylo stále čisto, vaječníky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty