Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, včera v noci se mi spustil spontánní potrat po několika dnech co se objevilo slabé špinění a doktorka mi řekla že embryo už je zaniklé a v děloze je jen vyšší sliznice. Bylo mi trochu špatně a trochu křeče… dnes už přes den docela dobrý, krev odchází tak jako asi pri menstruaci.
Zajímalo by mě jak jste to měly vy.? Já chodím normálně do práce, nechci být doma. V práci na to dokážu trochu nemyslet. Myslíte že už to nejhorší mám za sebou? Myslím křeče a velké krvácení. V noci odešlo fakt hodně. Bude se to zlepšovat? Jak jste to měly vy. Doufám že po tom nebudu muset na revizi dutiny děložní.
Doktorka mi řekla že když to odejde samo. Tak bych nemusela.
Co vám pomáhalo? Jak to dlouho asi trvá? Čištění dělohy.. pak už bude normální menstruace? Díky za informace…
Mám za sebou deset spontánní h potratu v prvním trimestru a na revizi jsem nemusela ani jednou. Do práce jsem chodila vždycky, ale dneska bych už nechodila a doprala si nějaký čas doma.
Já potratila v 8tt, musela jsem na kyretáž..nebo tedy dostala jsem na výběr, měli jsme jet asi za týden s dětmi k moři, takže kyretáž byla jasná volba a antibiotika s sebou. Riskovat víc jsem nechtěla..
Je mi to líto ![]()
@Anonymní píše: Více
Deset spontánních potratů? Jak jsi to snášela, myslím psychicky?
Máš nějaké děti?
Promiň tolik otázek. Já mám za sebou dvě zamlklá těhotenství, jedno teď nedávno, vždy s kyretáží. Mezitím jednu dceru.
A fakt si říkám, jestli mám sílu to případně zažít znovu.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.