Potrat v téhle situaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.3.20 20:03

Potrat v téhle situaci?

Dobrý den všem. Jsem opravdu v blbé situaci. Budu muset jít na potrat, ale bojím se ho podstoupit za situace, která už trvá nějaký ten pátek (koronavirus). Jak dlouho trvá, než se všechno potřebné k potratu uskuteční? Nejdřív musím jít za gynekologem, potom potřebné vyšetření, samotný zákrok asi nějaká kontrola atd. Nejsem ještě plnoletá, takže pro rodiče to rozhodně nebude příjemné překvapení. Jak dlouho trvá všechno ohledně potratu? Je mi líto, že ho budu muset podstoupit, ale opravdu nemám jinou možnost. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24190
26.3.20 20:14

Záleží jak dlouho jsi těhotná. Musí být vidět plod. Jinak tak do týdne zákrok. Kontrola cca za měsíc nebo dle zvyklostí gynekologa ( teď těžko říct jak fungují). Jinak bych dodržela šestinedělí. Určitě budeš oslabená takže i karanténu by bylo asi vhodné dodržovat pečlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854

Hlavne to co nejdrive rekni rodicum a s mamou zajdi k Dr. Cas bezi rychle a moc ho nemas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27596

No paráda, rodiče neví že jsi těhotná? peníze máš? v jakém tt jsi? nestihla by jsi to pomocí pilulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
26.3.20 20:16

Rekla bych to mamce a probrala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
26.3.20 20:19

Rozhodně se poraď s mámou a řeš to co nejříve. A pak buď velice opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27596
26.3.20 20:20

A co na to tatíček dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.3.20 20:22
@Anonymní píše:
Dobrý den všem. Jsem opravdu v blbé situaci. Budu muset jít na potrat, ale bojím se ho podstoupit za situace, která už trvá nějaký ten pátek (koronavirus). Jak dlouho trvá, než se všechno potřebné k potratu uskuteční? Nejdřív musím jít za gynekologem, potom potřebné vyšetření, samotný zákrok asi nějaká kontrola atd. Nejsem ještě plnoletá, takže pro rodiče to rozhodně nebude příjemné překvapení. Jak dlouho trvá všechno ohledně potratu? Je mi líto, že ho budu muset podstoupit, ale opravdu nemám jinou možnost. Děkuji.

pokud máš slušné rodiče, třeba najdete možnost, jak si dítě ponechat, byť v polních podmínkách. A příště se chraň nebo nesoulož, když to neumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.3.20 20:26

@Burj Chalifa prosím tě… Ať neničí život tomu nenarozenemu a sobě, na to se neptala :roll:. Půjdeš k dr, koukne na plod plus určti tydny těhotenství. Vypíše ti zadanku, u nás za 800kc, dojdeš k obvodakoj, udělá ti predoperacni vyšetření, se zadankou dojdeš do nemocnice, určí ti termín, většinou za dva dny.. Udělají utz. A pak jdeš na operaci. Platí se myslím zhruba 3-6tisic Kč dle velikosti plodu, zda je to mininterupce, nebo klasická… Držím palce ať to zvládneš :kytka:
PS Res to co nejdříve dokud to jde.

• Citovat
  • Upravit
14313
26.3.20 20:28

@ka2ka Nebud zvědavá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 20:33

Děkuju všem za rady. Dítě si teď opravdu nechat nemůžu, sice mě to mrzí, ale jinak to nejde. Rodiče by mi s miminkem pomohli myslim, finančně atd. Ale já ani otec dítěte, miminko nechceme, ne že my by jsme si zkazili život, ale hlavně to dítě by nevyrůstalo tak, jak má. V rodině, kde je máma i táta. Dohodli jsme se, že zaplatíme každý půlku.
Strašně se to bojim říct.. Uvidíme no.

• Citovat
  • Upravit
36504
26.3.20 20:33
@mackA159 píše:
@Burj Chalifa prosím tě… Ať neničí život tomu nenarozenemu a sobě, na to se neptala :roll:. Půjdeš k dr, koukne na plod plus určti tydny těhotenství. Vypíše ti zadanku, u nás za 800kc, dojdeš k obvodakoj, udělá ti predoperacni vyšetření, se zadankou dojdeš do nemocnice, určí ti termín, většinou za dva dny.. Udělají utz. A pak jdeš na operaci. Platí se myslím zhruba 3-6tisic Kč dle velikosti plodu, zda je to mininterupce, nebo klasická… Držím palce ať to zvládneš :kytka:
PS Res to co nejdříve dokud to jde.

opravdu logická argumentace :think: Nezničí mu totiž život narozením, nýbrž potratem.Ale co, její boj. Že ten nezbytný šuk s nějakým volem za to stál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 20:35
@mackA159 píše:
PS Res to co nejdříve dokud to jde.

Děkujuu. Takže miniinterupce je levnější?

• Citovat
  • Upravit
8850
26.3.20 20:36
@Anonymní píše:

No zaplať pánbůh, že máš tolik rozumu, že nebudeš zatěžovat x let rodiče. Prosím tě řeš to co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 20:36

Jsem ve 4 týdnu, interupce by měla být levnější?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky